Minecraft w moim stylu 18 Napisano 14 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam. Chciałam przedstawić mój drugi zamek, który budowałam przez około 8 dni... Proszę nie oceniać jakości, bo nie o to tutaj chodzi LINK http://www.youtube.com/watch?v=vhZK1OXlrU4&feature=colike Edytowane 15 Kwiecień 2012 przez Minecraft w moim stylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 14 Kwiecień 2012 Nic dodać nic ująć, po prostu ładne. Ocena 10/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 14 Kwiecień 2012 Pałac nie zamek Zamek jest potężną, trudną do zdobycia, obronną budowlą ale ładne, 10/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSkaleton 89 Napisano 14 Kwiecień 2012 Ładne jak zawszę, gratulację takiej pomysłowości. Skąd bierzesz te pomysły? Z google ściągasz zdjęcie zamku i budujesz?;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Minecraft w moim stylu 18 Napisano 14 Kwiecień 2012 [quote name='MrSkaleton' timestamp='1334437403' post='62489'] Ładne jak zawszę, gratulację takiej pomysłowości. Skąd bierzesz te pomysły? Z google ściągasz zdjęcie zamku i budujesz?;] [/quote] Niee, wychodzi w praniu najpierw robię coś jak własny wzór gdzie będzie np. wieża... później buduję jedną żeby dobrać kolory a dekorowanie na końcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miner 1 Napisano 15 Kwiecień 2012 Fajny zameczek, nie duży, ale bardzo ładny. Wnętrze jest bardzo ładne. Tylko ten mur... 9/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbusia 10 Napisano 15 Kwiecień 2012 no fajne 10/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 15 Kwiecień 2012 Fajne,lubie budowle takiego typu.PLUS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Kwiecień 2012 Ładnie, ładnie: 8/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakobsolak 0 Napisano 21 Kwiecień 2012 Podoba mi się, bardzo ładnie. Ciekawy styl budowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w0t0s 2 Napisano 29 Kwiecień 2012 Podoba mi się, dużo kreatywności lecz mury mogłyby być wyższe i jakieś wieże jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Minecraft w moim stylu 18 Napisano 29 Kwiecień 2012 [quote name='w0t0s' timestamp='1335695252' post='65646'] Podoba mi się, dużo kreatywności lecz mury mogłyby być wyższe i jakieś wieże jeszcze [/quote] to jest płot x D ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bambosz 0 Napisano 11 Maj 2012 Jak wyrzej wspomniano, to jest raczej pałac nie zamek Wygląda naprawde świetnie ... Brakuje mi tam jakiegoświększego plau przed pałacem i muru zamiast płotu Ocena: 8/10 : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imperium02 0 Napisano 18 Maj 2012 mury trochę za małe i brzydkie ale reszta ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaczorexPL 0 Napisano 25 Maj 2012 No nie co jeszcze mnie zadziwi? Heh slow mi zabraklo. Zaje k**wa biste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eragon 3 Napisano 4 Sierpień 2014 Świetne 10/10 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach