Oracz99 0 Napisano 12 Kwiecień 2012 Mam proste pytanie czy można kupić Minecraft posiadając zwykłe konto internetowe??? I czy trzeba mieć kartę kredytową bo takiego czegoś się doczytałem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 dex3r 143 Napisano 12 Kwiecień 2012 (edytowane) Nie trzeba mieć karty. I napisz gdzie takie coś doczytałeś. Edytowane 12 Kwiecień 2012 przez DeX3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Oracz99 0 Napisano 12 Kwiecień 2012 [quote name='DeX3r' timestamp='1334234254' post='61792'] Nie trzeba mieć karty. I napisz gdzie takie coś doczytałeś. [/quote]Na jakimś forum, ale dokładnie nie pamiętam jakim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 12 Kwiecień 2012 minecraft.net/store Masz tam metody płatności, znajdź odpowiadającą i przeklikaj wszystko wypełniając tabelki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 TheVisas 0 Napisano 13 Kwiecień 2012 Polecam paypal , najszybciej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Kabi 0 Napisano 14 Kwiecień 2012 Ja kupowałem przez przelewy24 (mtransfer) i całość zajeła mi jakieś 2/3 minuty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 TheCasper12 0 Napisano 20 Kwiecień 2012 Skąd najlepiej kupić Minecraft'a? Z oficjalnej strony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Atexor 424 Napisano 20 Kwiecień 2012 Tak, 100% pewności że nie zostaniesz okradziony. Na allegro ani się waż, bo 90% to aukcje "tanioszki" z kradzionych kart kredytowych i premium masz na 3 miesiące, a potem ci je usuwają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 machul333 1 Napisano 20 Kwiecień 2012 Paypal nie jest taki szybki ja już 3dni czekam i kupić nie mogę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I czy trzeba mieć kartę kredytową bo takiego czegoś się doczytałem???
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi