Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
James LeBron

Ban za Xray?!

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy dajcie spokój!
Biegam sobie po opuszczonej kopalni, którą znalazłem zupełnie przypadkiem, eksplorując sobie mapkę. Kopalnia nigdy nie odwiedzana przez żadnego gracza wcześniej (wnioskuję po braku pochodni), więc i surowców całe mnóstwo. Nagle z nieba dostałem bana za Xray?! Co taki hack robi mogę tylko wnioskować po nazwie bo w życiu czegoś takiego nie widziałem.

Odbanujcie mnie bo niesłusznie nałożyliście mi blokadę. Nie fajnie jest blokować nowego gracza w drugim dniu jego zabawy na waszym serwerze. Dajcie człowiekowi pograć.

widzę po różnych odwołaniach, że trzeba podać nick w minecrafcie, mój nick jest taki sam jak ten z forum czyli Maras Cieznalas.

Bana nałożył mi administrator o nicku [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]matiyarosz.[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
A możesz mi wytłumaczyć dlaczego widziałeś i kopałeś surowce za ścianą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Śledziłem Cię i widziałem jak zaczynasz kopać surowce, które były niewidoczne - 1 kratka za ścianą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co za absurd! Jeżeli coś takiego zobaczyłeś to albo był to glitch gry, albo glitch oka obserwatora. W życiu by mi nie przyszło do głowy, że w taki sposób można oszukiwać. Po za tym, po co miałbym kopać przez ścianę jeśli jej grubość ma jedną kratkę? Nie łatwiej jest przez nią się przekopać? Chciałbym zobaczyć wideo tego co zobaczyłeś bo dla mnie jest to całkowicie absurdalny zarzut. Nie pozwolicie uczciwemu graczowi pograć na swoim serwerze bo coś wam się wydaje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
Xraya nie da się wykryć więc banowane są osoby podejrzewane o to, WNioskuję o to aby na serwerze zainstalować jakiegoś anty-xraya jak na serwerze [b][color=#555555][font=Tahoma, sans-serif][size=3] mcsv.pl [/size][/font][/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Śledziłem Cię przez jakiś czas i moje zdanie to podstawowy dowód (nie będę nagrywał wideo, bo nie mam takiego obowiązku :P )
Co do AntyXraya już o nim rozmyślamy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
w takim razie nie mam możliwości jakiejkolwiek obrony, bo Twój głos jest ważniejszy od mojego? Jeżeli me śledziłeś to proszę napisz mi, w którym momencie użyłem xraya? Gdy kopałem obok lawy w ślepym zaułku, czy gdy chwilę później znalazłem żelazo obok szybu kopalni? Na boga, proszę, nie mów mi, że widziałeś jak oszukuję bo naprawdę tego nie zrobiłem. Za stary jestem, żeby cheaty mnie bawiły. Proszę o wypowiedź innego moderatora, bo moja dyskusja z Matiaroszem do niczego nie prowadzi. Nie oszukiwałem - brzydzę się tego, ale bardziej mnie odrzuca sposób w jaki zostałem potraktowany.

Na forum loguję się przez facebooka, więc administrator minecraft.pl ma dostęp do moich danych, czy ryzykowałbym to chcąc oszukiwać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Przytoczę kilka punktów z regulaminu:
[quote]
[color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif]3.1 Najwyższą władzą na serwerze jest jego administracja.[/font][/color]
[color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif]3.2 Decyzje administracji nie podlegają odwołaniu.[/font][/color]
[color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif]3.5 Najwyższą instancją "serwerowego sądownictwa" jest administracja.[/font][/color]
[color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif]3.8 Administracja stanowi prawo.[/font][/color]
[/quote]
Xraya u Ciebie stwierdziłem jak kopałeś tunel i w "magiczny" sposób natrafiłeś na żelażo, kopiąc prosto na nie. Pewność już miałem jak dotarłeś do jaskini i zacząłeś kopać żelazo ukryte za ścianą.

To że logujesz się przez Facebooka nie oznacza, że będziemy cię prześwietlać bo to jest Twoja prywatna sprawa i nie mamy prawa zaglądać w Twoje dane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie musisz mi przypominać kto ma władzę bo pokazałeś to dając mi bana. W żaden magiczny sposób nie kopałem tuneli. W ogóle nie kopię tuneli bo uważam to za stratę czasu. Najdalej kopię do 4 kratek w każdym kierunku gdy natrafię na ślepy koniec jaskini. To się czasami spawdza i wtedy coś znajdę ale magii i cheatów w tym nie ma, zwykła logika. Nigdy nie kułem niczego za ścianą, chyba, że się tam dokopałem. Gram w tę grę już bardzo długo i opracowałem sobie sposoby poruszania się po jaskiniach. Nigdy nie przypuszczałem, że prosty schemat kopania może być uznany jako oszustwo. Jeszcze raz proszę, żeby głos zabrał ktoś inny z grona administratorów. Administracja stanowi prawo, ale to nie znaczy, że administrator ma rację. Krzywdzicie osobę niewinną, która po długim czasie grania single postanowiła pograć online. Edytowane przez Maras Cieznalas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
A kto kiedykolwiek twierdził, że panuje u nas demokracja?

Ban podtrzymany.

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
Przeniesione do Archiwum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...