Morgar 9 Napisano 11 Kwiecień 2012 [color=#282828]Idę za ciosem camila :[/color] [color=#282828]Imię : Bartek[/color] [color=#282828]Płeć : Mężczyzna[/color] [color=#282828]Wiek : 18[/color] [color=#282828]Wzrost : 190 [/color] [color=#282828]Jeden z HeadAdminów ekipy role-regnum [/color] [color=#282828]Gram na basie, jeżdżę na bmx oraz gram nałogowo w kosza ^^[/color] [color=#282828]Resztę dowiecie się z pytań wiec pytajcie [/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 11 Kwiecień 2012 Masz brata bliźniaka? (drugi temat) Miłujesz waszmość FB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 11 Kwiecień 2012 Czy kupujesz ze mną i Elrosem Antarktydę? Czy lubisz jakieś inne sporty? Skąd nick? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 12 Kwiecień 2012 Pytania Cara : Tak, jestem związany duchowo z FB Pytania Nukora 1. Zależy od ceny 2. Tak 3. Nick ma dwa człony i każdy ma osobną historię. Skąd 4D. Fascynowałem się kiedyś wymiarami i podobał mi fakt, że istoty z wyższego wymiaru mogą nas w jakiś stopniu dostrzec, Mogą się znaleźć w niższym wymiarze ale ledwo dostrzegalne przez nas. Pomysł istoty z czwartego wymiaru(nad istoty) strasznie mi się podobał wiec dodawałem zawsze do nicka mojego 4D. Skąd Morgar. Najpierw miałem Uri ale to był nick, który ukradłem tacie jak byłem młodszy potem na potrzeby AgeOfConan musiałęm wymyślić nick dla mojego maina i tak powstał Morgar i strasznie mi się spodobał i tak zostało Jak gdzieś natraficie na nick Uri4D i Morgar4D to jestem ja Zapomniałem dodać, że jeszcze jak grałem w figurki WH40K to Morgar był mojej armi Dark Angels dowódcą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 12 Kwiecień 2012 Gdyby nie szkoła to nie miałbym tych wszystkich zainteresowań. Ale lubię to za dużo powiedziane. Chyba tylko szanuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 12 Kwiecień 2012 [sup]Czy założysz w końcu prywatny kanał TS, który dołączy do Imperium Dziobaków?[/sup] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 12 Kwiecień 2012 @3up grałAś? Odnośnie koszykówki to udzielasz się troche w środowisku? Czy jesteś raczej osiedlowym weteranem ^^ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZlyPrzycisk 9 Napisano 12 Kwiecień 2012 Czy wyjaśnisz mi dlaczego nasz dziobak freebuildowy nazywa się dziobakiem ? To pytanie nurtuje mnie od początku gry na fb... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 15 Kwiecień 2012 Elros Już się robi Nukor To i to Zly przycisk Urodził się nim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 15 Kwiecień 2012 Kim jest Elor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 15 Kwiecień 2012 O czym Ty mówisz ? XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kukurydz Napisano 28 Kwiecień 2012 Dlaczego na RegnumCraft nie tolerujecie osób o innym kolorze skóry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 28 Kwiecień 2012 Za kłamstwo jest ban ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kukurydz Napisano 28 Kwiecień 2012 Ja i kłamstwo pff... ;P Byłem zmuszony ujeżdżać swojego "rumaka" bez siodła bo mi go pożałowano tylko dlatego że jestem "inny" ;D [color=#a9a9a9][size=2](Tym którzy biorą pewne sprawy zbyt poważne oświadczam że powyższe wypowiedzi mogą mijać się częściowo z prawdą ;P )[/size][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 29 Kwiecień 2012 Czy planujesz zrobić coś "większego" na regnum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fendorath 14 Napisano 29 Kwiecień 2012 (edytowane) OO fajnie tez mam na imie Bartek Do tematu Lubisz Rolecraft ? Kiedy Rolecraft dostanie nową maszyne bo ta nie wytrzynuje Lubisz Dziobaka freebuildowego ? Masz jakiesz zwierze Twoj ulubiony kolor Edytowane 29 Kwiecień 2012 przez Fendorath Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 29 Kwiecień 2012 Jak założysz własny kanał na TS, dołączysz do Imperium Castro, czy może raczej do Imperium Dziobaków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSkaleton 89 Napisano 30 Kwiecień 2012 Mój kolega jest uzależniony od parówek, je codziennie 2-4 parówki. Dlaczego? Ile masz milimetrów? Ulubiony pokarm? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 7 Maj 2012 @iDaft To już nie regnum to rolecraft! Wielka zmiana @Fendorath [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Kocham rolecraft[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]To zależy od Rabusa- chyba, że znajdziemy sponsora;)[/font][/color] FB jest fajne. Jak mogę to pomagam. [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Mam psa[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Mój ulubiony kolor to zielony[/font][/color] @Manualeu Jak założę kanał to nastąpi apokalipsa @MrSkaleton [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]- Pacman jest wiecznie głodny XD[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]-Dużo milimetrów [/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]-hmmmmm. Duzo tego[/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 7 Maj 2012 Gdzie jesteś kiedy Cię nie ma? Oraz dlaczego to smakuje jak kurczak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 27 Styczeń 2013 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 20 Kwiecień 2013 Przeniesione do Archiwum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach