Monualen 108 Napisano 30 Kwiecień 2012 Z 'Simpsonami' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghorious 7 Napisano 30 Kwiecień 2012 gitara :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fendorath 14 Napisano 30 Kwiecień 2012 Z kurą ktora widzi Jajko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarekin 0 Napisano 30 Kwiecień 2012 Z grą rpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 8 Maj 2012 z skkf'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 8 Maj 2012 Z mordercą ;3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 8 Maj 2012 Nie wiem czemu ale z... protestem Wiem co napiszecie o mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 9 Maj 2012 z...lapis lazurim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 19 Maj 2012 Z... mordercą mordującym morderców mordujących ludzi w maskach gazowych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 20 Maj 2012 Crimshaw aby brać udział w tym temacie moim zdaniem. Nie posiadasz avataru i nie mozna o tobie napisać, pomijam cię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 21 Maj 2012 człowiekiem który ma za dużo rurek w ustach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 21 Maj 2012 Z redaktorem sieci Minecraft.PL i emotikoną "xD" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 21 Maj 2012 z kakao (PS. plakietka nie jest częścią awatara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 21 Maj 2012 Ze zdjęciem śmiejącym się ze mnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 22 Maj 2012 Z Battlefieldem 3 i Minecraftem xD (sam ci robiłem avka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 22 Maj 2012 Z wiedźmami. Dostałeś ode mnie diament więc się ciesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fendorath 14 Napisano 22 Maj 2012 z szarą mordą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 23 Maj 2012 Z diablo II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 23 Maj 2012 Z Bractwem Stali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrPsychosocjalny 8 Napisano 23 Maj 2012 z tuskiem.. tyle ,że jakby mu ktoś łeb wsadził do kosiarki ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breaker432 5 Napisano 25 Maj 2012 (edytowane) z wampirem Edytowane 25 Maj 2012 przez Breaker432 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrPsychosocjalny 8 Napisano 25 Maj 2012 z kowbojem ; d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 26 Maj 2012 Z Essie Oczko z Wiedźmaka (mam już awatara ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 27 Maj 2012 Ze Shrekiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 27 Maj 2012 z komandosem (ale tez troche z moja babcia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach