Gość krzycho001 Napisano 16 Marzec 2014 ZIooooooom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumji 46 Napisano 17 Marzec 2014 z madalą... kiedyś malowałam madale... One podobno odzwierciedlają nasz nastrój i stan ducha. Moja była pomarańczowo-biało-czarna i strasznie chaotyczna... jak ja XD identyko :P sęk w tym, że przed jej ukończeniem nikt nam nie móił po co to robimy, żeby nie było kantów. Wintalan ponieważ Ty zacząłeś ten temat to napiszę Ci, że Twój kojarzy mi się z miłym, wesołym chłopcem. Mogłąbym mieć takiego synka :) tylko jakbyś był trochę mniejszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewek 26 Napisano 17 Marzec 2014 zy ja wiem ? Niewiedziałem że ty tak wyglądasz. Ale niech będzie - z gumą:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumji 46 Napisano 17 Marzec 2014 Twój avek widzi mi się na ozdobnego gołębia... a gołębie z... jedzeniem :P Lubię jeść gołębie... Gołębie Grzywacze kiedyś się na nie polowało :( To największe w Polsce takie leśne ale teraz siedlą się też w miastach. Są chyba nadal pod ochroną. masz gołębie? ^^ a ja no tak wyglądam... ale kojarzy się z moim dziwnym ciałem xD jestem strasznie giętka i stąd się wzieła Guma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 19 Marzec 2014 Nalesniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 1 Kwiecień 2014 Kod ten...no... Zapomniałam a już wiem! Kod QR(chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 2 Kwiecień 2014 Dawid Kwiatkowski bez oczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 2 Kwiecień 2014 Nikotynizujące się dziecko, które narobiło w pieluchę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzywyPL 6 Napisano 2 Kwiecień 2014 Sub-Zero xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 2 Kwiecień 2014 (edytowane) Graffiti Wysłano za pomocą Tapatalka. Edytowane 2 Kwiecień 2014 przez Bad Cube Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GamerPL 0 Napisano 9 Kwiecień 2014 z Jakimś gościem anime z zakrytymi oczami xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KombinatFabrycznySimonator 40 Napisano 12 Kwiecień 2014 Po prostu z MC :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 12 Kwiecień 2014 Z zakazem wchodzenia do wody dla szkieletów noszących sweter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 12 Kwiecień 2014 Shen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KombinatFabrycznySimonator 40 Napisano 12 Kwiecień 2014 Filozof xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 18 Kwiecień 2014 Zabójcza maź z Portal 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 18 Kwiecień 2014 Mrówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1 037 Napisano 19 Kwiecień 2014 Manga (Kliffor ja wszystko wyjaśnie!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 19 Kwiecień 2014 Początkujący Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arbuz36 22 Napisano 19 Kwiecień 2014 Zamaskowany bandyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 19 Kwiecień 2014 Eeee.... emmm... noo... Samara z The Ring i jakiś naćpany kot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arbuz36 22 Napisano 19 Kwiecień 2014 Wesoły pingwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewek 26 Napisano 19 Kwiecień 2014 Zdechły trololololololowaty naćpany, nachlany (im więcej epitetów tym lepiej!) kot występujący w The Ring Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arbuz36 22 Napisano 19 Kwiecień 2014 Wieśniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 19 Kwiecień 2014 ZłyPanKtóryMaWAvatarzeNaćpanegoKotaObrażającyInnychUżytkowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach