Gość Ewelina_70 Napisano 23 Maj 2013 Ghast fruwający w Netherze? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackDragon01 8 Napisano 24 Maj 2013 (edytowane) null Edytowane 7 Styczeń 2018 przez BlackDragon01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 24 Maj 2013 Z hajem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackDragon01 8 Napisano 25 Maj 2013 (edytowane) null Edytowane 7 Styczeń 2018 przez BlackDragon01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 26 Maj 2013 Z Anime Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 26 Maj 2013 Z zombie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackDragon01 8 Napisano 26 Maj 2013 (edytowane) null Edytowane 7 Styczeń 2018 przez BlackDragon01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 26 Maj 2013 Z debilnym uśmiechem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 26 Maj 2013 Krzyżówka człowieka i... kota? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 26 Maj 2013 Z zimą... @up człowieka i myszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 26 Maj 2013 Kojarzy mi się z panem i władcą Wintalanem pewnego serwera freebuild z jakiejś innej sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 26 Maj 2013 Jakieś coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 26 Maj 2013 Z ZHP. (tłumaczenie dla niekumatych: Związek Harcerstwa Polskiego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 26 Maj 2013 @UP, szczerze to nie sądziłem, że z ZHP, tylko z jakimś politykiem XIX-XX wiecznego, tylko nei mogę sobie przypomnieć jakiego. Ale twoje skojarzenie ma sens... Twój avek kojarzy mi się z applefagiem na haju (z pwoodu kolorów tęczy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 26 Maj 2013 Jakiś nolife który nie śpi kilka dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 26 Maj 2013 Mi twój avek kojarzy się z pedałami (tak serio, bo LoL) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 26 Maj 2013 Matejss będę z tobą szczery kojarzysz mi się z arabem walczącym w imie allaha (oczywiście wciąż o avatarze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 26 Maj 2013 Jakiś Smok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 27 Maj 2013 Z wyszczerzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 27 Maj 2013 matejs Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. @up jakiś furfag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 27 Maj 2013 z jakąś maszyną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShookTea 15 Napisano 27 Maj 2013 Z Lordem Vaderem, który ma niebieskie oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 27 Maj 2013 Ze wszystkim co lubisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 27 Maj 2013 Z Mainstreamowcem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 27 Maj 2013 Z osobą w kaftanie dla umysłowo chorych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach