kiersnowski 5 Napisano 2 Kwiecień 2012 Jaki jest twój ulubiony[color=#ff0000][b] [size=8][font=tahoma,geneva,sans-serif]FILM?[/font][/size][/b][/color] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 2 Kwiecień 2012 Mój to [color=#ff0000][size=6][b]KAC VEGAS (Hangover)[/b][/size][/color] ale tylko cz. 1 iż 2 to słabsza kopia jedynki D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fendorath 14 Napisano 9 Kwiecień 2012 [size=6]Władca Pierścieni [/size] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 15 Kwiecień 2012 Staraszny Film 1,2,3 i 4 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revil4x 2 Napisano 22 Kwiecień 2012 Oj ostatnio mi się spodobał Wyścig z czasem (in time) tak to mam sporo dobrych filmów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 22 Kwiecień 2012 Kiler, Kilerów Dwóch, Vinci ! , american pie 3, reszty nie pamiętam, ale trochę ich będzie. No ale jeśli mam wybrać najlepszy, muszę powiedzieć że vinci, grają tam super aktorzy a film też jest za***isty ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EniuuuPL 43 Napisano 22 Kwiecień 2012 [b] [i]Sherlock Holmes: Gra cieni[/i][/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo70xd 0 Napisano 23 Kwiecień 2012 [size=6][b]Władca pierścieni [/b][/size] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Toficer Napisano 23 Kwiecień 2012 MLP:FiM A na poważnie... "Titanic" lubię, wszystkie części "Star Wars", "Zielona Mila" Ulubionego nie mam, wszystkie na równi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabal_PL 1 Napisano 23 Kwiecień 2012 Jarhead: Żołnierz piechoty morskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w0t0s 2 Napisano 28 Kwiecień 2012 Moim ulubionym filmem jest Gladiator, na prawdę fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 28 Kwiecień 2012 Lubię horrory i katastrofifzne, lecz nie pogardze Sherlockiem Holmesem :-) - 2012 - Piła 1 - Sherlock Holmes: Gra Cieni - Ghost Rider 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaczmar23 0 Napisano 2 Maj 2012 cztery pokoje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSkaleton 89 Napisano 2 Maj 2012 Gwiezdne wojny, a tak pro po: Dziś leci 2 część, a mianowicie za 36 minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 2 Maj 2012 Skeleton, a na ktorym kanale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 6 Maj 2012 Gwiezdne wojny, terminator 1,2,3, gladiator, przyjaciel gangstera, straszny film 3, killerów dwóch, matrix 1,2,3, chyba tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magiiczny 3 Napisano 11 Maj 2012 Ojciec chrzestny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creeper 0 Napisano 13 Maj 2012 Piraci z Karaibów i Gwiezdne Wojny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBartixI 0 Napisano 14 Maj 2012 Mam kilka ulubionych filmów. Oto kilka z nich: - Avatar - 300 - Skazany na Showshank - Breaking Bad (ale to serial) No i to chyba tyle odnośnie filmów / seriali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebaProx 4 Napisano 19 Maj 2012 Ghost Rider 2 (3D) Wszystkie części Harry Potter ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu626 5 Napisano 31 Maj 2012 "Ghost Rider", "Slumdog. Milioner z Ulicy", "The Social Network", "Efekt Motyla", "Forrest Gump" To chyba na tyle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 1 Czerwiec 2012 To już nikt nie lubi Shreka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Minefan123 0 Napisano 8 Czerwiec 2012 Faceci w czerni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 8 Czerwiec 2012 Gwiezdne wojny - oglądałem wszystkie części po parę razy, zdecydowanie najlepsza jest część trzecia Slumdog: Milioner z ulicy - genialny film! Zielona mila - Jedyny film przy którym płakałem w życiu Troja - epicka opowieść Helenie, Koniu Trojańskim i Achillesie I to chyba tyle, reszty grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu626 5 Napisano 9 Czerwiec 2012 O tak, Slumdog: Milioner z Ulicy, to jest film. Jedyny z Bollywood, który mi się podoba. W święta 2010 na VODach Cyfrowego Polsatu leciał, to oglądałem z 5 razy ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach