Miloszu_xd 171 Napisano 25 Listopad 2012 Braveheart, Władca Pierścieni, John Carter, Faceci w Czerni, Avatar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirSomaCruz 0 Napisano 25 Listopad 2012 Driver jest zabombisty! Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shark12 0 Napisano 19 Grudzień 2012 Wiedźmin Harry Potter Dzień Świra Wiele więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slime 2 Napisano 19 Grudzień 2012 Moje ulubione filmy to: -Wszystkie filmy z serii "Harry Potter" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dhuster 3 Napisano 23 Grudzień 2012 Matrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piterr28 0 Napisano 31 Grudzień 2012 Hmm... mój to Igrzyska Śmierci ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oskar99989 1 Napisano 9 Styczeń 2013 Matrix ([b][u][i][size=5]wszystie [s] [/s]częśći)[/size][/i][/u][/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KakssPL 0 Napisano 26 Styczeń 2013 (edytowane) Incepcja i Kod nieśmiertelności POLECAM Edytowane 26 Styczeń 2013 przez KakssPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MIHO 5 Napisano 27 Styczeń 2013 Star Wars wszystkie części, killer ellite, joon Carter, giganci ze stali, killer, killerów dwóch, transporter 2 i skyfall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamcio443 1 Napisano 19 Luty 2013 Kiler i Kilerów 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoyGaming 3 Napisano 24 Luty 2013 Dyktator! Mega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dezintegrator 3 Napisano 3 Marzec 2013 Incepcja. Genialny film, genialna fabuła, genialna muzyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gofas3r 0 Napisano 16 Marzec 2013 Super Ziolo xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Marzec 2013 Transporter, pochłonąłem cały fil bez przerwy na siku. D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoyGaming 3 Napisano 16 Marzec 2013 Transporter, pochłonąłem cały fil bez przerwy na siku. D: Dzisiaj na Polsacie leciał :3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piterr28 0 Napisano 18 Marzec 2013 Oszukać Przeznaczenie. ;) Wszystkie części :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 24 Marzec 2013 "Salo: 120 dni Sodomy" . Bardzo lubie stare komedie absurdu, czyli takzwane parodie.. x3 Szczególnie "Strzelając Śmiechem" i "Top Secret" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leniktom 0 Napisano 29 Marzec 2013 We Were Soldiers jeden z lepszych filmów w których grał Mel Gibson. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divx86 0 Napisano 2 Kwiecień 2013 Szybcy i Wściekli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1GMac1 4 Napisano 2 Kwiecień 2013 Incepcja, Mgła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TheMatias Napisano 2 Kwiecień 2013 (edytowane) Wszystkie o Jamesie Bondzie, Upadek (dla niekumatych: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ), Iron Sky, Faceci w czerni, Saga: Zmierzch, Vinci. Wymieniłem najulubieńsze, bo ulubionego nie mam. (Ale siem poftażam... ;_; ) Edytowane 2 Kwiecień 2013 przez TheMatias Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 12 Kwiecień 2013 Jak rozpętałem II wojnę światową i Gang Olsena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mocny124 7 Napisano 29 Czerwiec 2013 Władca Pierścieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 29 Czerwiec 2013 Jaja w tropikach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schizacraft 0 Napisano 1 Lipiec 2013 LOTR :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach