Adeo 34 Napisano 27 Marzec 2012 Czejsc :3 Zobaczylem sobie ten dzial i sie wpisuje... Jak macie jakies pytania to walcie... Tylko nie pytac o nalesniki, bo nie lubie i kopne w tylek. [img]http://forum.minecraft.pl/public/style_emoticons/default/smile.png[/img] Forumowa wersja odpowie and formspringa? [img]http://forum.minecraft.pl/public/style_emoticons/default/tongue.png[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 28 Marzec 2012 No to z racji lasu "ronk i odpowiedzij" ja coś napiszę żeby nie było Ci przykro. Dlaczego na pytanie o naleśniki twoja noga ma odruch wykopny? Nie przeszkadzało Ci to nigdy w normalnym życiu? Dlaczego nie lubisz naleśników? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 28 Marzec 2012 Yemmm. Po prostu jest to pytanie nabijające posta xD A naleśniki lubie, ale moja babcia robi nie dobre :C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 28 Marzec 2012 Skąd pomysł na nick? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 28 Marzec 2012 o chodziło z tym banem na survi? krążą różne wersję, że ty mnichowi wysłałeś na PW IP, że on tobie wysłał, a to była pomyłka. jak było na prawdę? od ilu lat grasz w minecraft, a od ilu na survi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 28 Marzec 2012 Robet - nick wzial sie na kawiarence, bardzo glupia historia, bo kiedys preferowalem Ati Radeona i znajomemu polecilem zeby sprawil sobie 9800 o ile pamietam. No i jakos sie wzielo ze najpierw bylo Radeon, a pozniej zmienilem i jest Adeo lkuszal - Tak podalem mu na pw ip... On zaczal robic masakre na spawnie, bez mojej wiedzy, z tego co pamietam podobno zalal wszystko lawa etc... A w Minecrafta gram od alphy 1.2.6, na sv - ciezko okreslic, bo bywalem tam juz na pierwszej edycji, ale nie przyciagnelo mnie jakos nic. Wiec opuscilem serwer i wrocilem na poczatku 3 edycji. Od pierwszego dnia trzeciej edycji zaczalem grac regularnie, a na swieta dostalem od Adama prezent w postaci moderatora :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 31 Marzec 2012 Wolisz budować czy walczyć z innymi graczami ? Dlaczego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 31 Marzec 2012 Hmmm, zależy z kim Walczyć lubię for fun, a tak to wolę budować. ;3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 3 Kwiecień 2012 Troche spamowato ;3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 24 Kwiecień 2012 Nikt juz nie pyta? ;c Ps. To nie tripple post, jeden post zostal usuniety bo byl spamem, a double jest dlatego ze refresh ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 24 Kwiecień 2012 Zaczniesz bywać na FB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 25 Kwiecień 2012 Po testach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matejss Napisano 2 Maj 2012 Co ciebie, i Serka skłoniło do tak złego czynu, czyli spawnowanie se itemów (u serka kradzież itemów graczą) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 2 Maj 2012 Jak dla mnie Adeo jesteś... eh szkoda słow. Po UB w kórym całe SV (w tym ja) wstawiło się za tobą, po jakimś miesiącu PERM. Szkoda... ulubiony gatunek książki? skąd ten avatar? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSkaleton 89 Napisano 3 Maj 2012 Twoja ulubiona kiełbaska? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 3 Maj 2012 matejss, nie skomentuje tego... lkuszal, ban za to ze goda mialem ;3 Ulubiony gatunek? Glownie sci-fi & fantasy. Avatar... Bawilem sie typografia no i cos takiego mi wyszlo ;p MrSkaleton, hem, miesna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bubus2 1 Napisano 3 Maj 2012 Czemu Tak lubisz Pioruny O.o(na aliquam caly czas nimi walisz ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba606 4 Napisano 10 Grudzień 2012 Z czym najbardziej lubisz[color=#0000ff] NALEŚNIKI?[/color] Umiesz smażyć [color=#0000FF]NALEŚNIKI?[/color] Czy twoja babcia dodaje do [color="#0000cd"]NALEŚNIKÓW[/color] zielenine (moja tak robi ) ? W wieku ilu lat po raz 1 smażyłeś [color=#0000FF]NALEŚNIKI?[/color] Jak smakował twój najgorszy [color=#0000FF]NALEŚNIK?[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 10 Grudzień 2012 Z dżemem Umiem Zielenine? Nołp xd Nie pamiętam Najgorzej... ;c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 14 Grudzień 2012 Skąd pomysł na avatar (teraz inny jest)? Lubisz pociągi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 14 Grudzień 2012 Avatar? Który? Nie, wolę ciapongi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ixhge 10 Napisano 19 Luty 2013 POZŁACANA ŁOPATA YAAY Czy wolisz Call of Duty czy Medal of Honor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 19 Luty 2013 Call of Duty jakoś tak, od zawsze w sumie wolałem grać w cod'a ;) WIENCEJ PYTAŃ BO FEJM SIĘ NIE ZGADZA :< ;3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 19 Luty 2013 (edytowane) dlaczego masz nick adeo a nie oeda albo deoa albo aoed? co sądzisz o spamie w temacie Strrzygi? down a nic tylko jakieś ~10 stron Edytowane 19 Luty 2013 przez Nuk0r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 19 Luty 2013 W sumie nie wiem, kiedyś było Adeon (co wymyślili znajomi, w sumie już nie pamiętam czemu akurat tak) -n wyszło Adeo i tak jestem... Gdzie spam jaki spam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach