Steve 41 Napisano 27 Marzec 2012 Nadszedł dzień zagłady dla światowego internetu – oto Mojang we współpracy z Sony stworzyło narzędzie tak potężne, że nawet największe portale się przed nim ugną. Wystarczy jedno kliknięcie a w mig zamienisz chociażby ten portal w prywatną kopalnię tudzież wypuścisz rozszalałego creepra który w trymiga zrobi w dowolnym miejscu pokaźna dziurę. Albo po prostu zapełnisz wolny czas miłą zabawą. Prosta instrukcja znajduje się na facebooku Sony Mobile US, gdzie możecie zdobyć bookmarka pozwalającego zamienić dowolną stronę w Minecraftowe pobojowisko. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Jeśli jednak instrukcja nie jest dla Ciebie wystarczająco prosta poniżej spis potrzebnych kroków: 1. Przeciągamy link do pola zakładek – Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 2. Wchodzimy na stronę która ma ulec transformacji 3. Klikamy w stworzoną zakładkę 4. Wypuszczamy creepra lub bawimy się kilofem Kto z Was zdoła znaleźć diamenty? [url=http://minecraft.pl/zamien-dowolna-strone-w-prywatna-kopalnie/]Wyświetl pełny artykuł[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pazoor 0 Napisano 27 Marzec 2012 Brzmi fajnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 27 Marzec 2012 Ja tak zrobiłem z sejm.gov.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 27 Marzec 2012 Hmmm... Fajna rzecz! Tylko na przyszłość - uważajcie na screeny... Myślę, że wiecie o co chodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach