Pazoor 0 Napisano 26 Marzec 2012 Tutaj piszcie opinie na temat Warcrafta III Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandy 2 Napisano 26 Marzec 2012 Świetna gra! Blizzard jak coś robi to porządnie, mam legalną wersję w dodatkiem i czasem gram na BN, zresztą Warcraft II także ponadczasowy. Gdyby tylko wyszła "czwórka"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pazoor 0 Napisano 26 Marzec 2012 (edytowane) Ja też mam oryginał i dodatek.Ale coś za tania ta gra,bo ja kupiłem ją za 60 zł,a myślałem że będzie gdzieś 8 dych . Edytowane 26 Marzec 2012 przez Pazoor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandy 2 Napisano 26 Marzec 2012 Weź pod uwagę, że jest z 2002 roku (dodatek 2003), więc czas robi swoje, chociaż jak dla mnie jest to gra ponadczasowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pazoor 0 Napisano 26 Marzec 2012 Najnowszą grą to warcraft nie jest...Ale grafika niezła ...Gorzej już z Diablo II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandy 2 Napisano 26 Marzec 2012 Weług mnie nie można oceniać gry po grafice :-) Najważniejsza jest grywalność, a ma ją zaówno Minecraft jak i Warcaft, jak i Diablo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach