Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Czihirox

Czihirox (niesprawiedliwe i nierównomierne traktowanie graczy)

Rekomendowane odpowiedzi

Czihirox    9
[b]Nick gracza:[/b] Czihirox
[b]Ban: 48h[/b]
[b]Dlaczego miałbym być odbanowany:[/b] Nie proszę tu o bana, bo zasłużyłem kampiąc. Tak na marginesie ciekawe ze ja, wicuxek, w1999t itd. (nie wszyscy z nich są moimi sijusznikami) co chwile dostajemy bany za "kampienie", a gajna binek marcin, którzy najbardziej kampią, dostali tylko raz bana! Tak samo jak wiadros, edwinex itd. Wracając do tematu : Bardzo mi się podoba sposob jak teraz dajecie bany na serwie, czyli wchodzisz nic nie mowisz, banujesz. Tylko jakos mi sie nie podoba to, ze graczy o ktorych wspominalem wyzej, po 1000 razy ostrzegacie az w koncu nie banujecie, a oni sobie z tego nic nie robią. Na koniec proszę o skrócenie bana do 24h, ponieważ tak jak w temacie "Unban EDWINEXa" oraz "poprosze unban" jest powiedziane ze za 3 przewinienie dostali 24h, dlatego ja też proszę o 24h

Z góry przepraszam za referat, który czytacie :P

Edit: Jeszcze jedno, mianowicie mam pytanie czy kamilooshow tez zostal zbanowany. Zaraz gdy się rozpoczynały bany, kamil szybciutko schował się w róg i prawdopodobnie uciekł z kopalnianej, chciałbym wiedziec czy dostał bana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adeo    34
Edwinex - dostał tydzień, wiadros 48h

Wracając: Wszystkich traktujemy równo, lecz nie zawsze jesteśmy na kopalnianej i patrzymy czy ktoś kampi... Akurat z matejssem przygotowujemy Adv. event i dostałem msg od kogoś o kampieniu na kopalni. Nie mam zamiaru bawić się w pioruny, bo gracze tylko rozejdą się na moment i wracają. Banuje wszystkich którzy stoją na lini nonpvp. A co do bana na 24h - za 3 raz jest 48, pomyliłem się i wpisałem zły czas u Edwinexa (wcześniej) Ale później go przedłużyłem...

Jeśli uważacie, że traktujemy graczy nie równo - Po co kampicie? (To raz), Dwa - zgłaszajcie kamperów, a sami dostaną bana. Tak więc dużo też zależy od was. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gajna    11
Nie, nie dostał bana teraz siedzi na drzewie z szymonem...
Co do nas to my nigdy nie bylismy ostrzegani i stoimy na pvp a to nie jest kamp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kamilooshow    12
Równo !? Przed chwilą biegali i campili, to piorunem poszczuliście. A jak ja wszedłem na chwilę na surowcową to odrazu: Tymczasowo zbanowany... Wiecie co... To jest po prostu faworyzacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adeo    34
Jeśli widzę kilka osób na nonpvp banuje z rzędu.... Widziałem kilka osób czekających w lini nonpvp więc... Nie sprawdze ile kto stoi na nonpvp -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czihirox    9
Ciekawe jakoś, że ja was ciągle widze na kopalni jak dedacie innych! A banów nie dostajecie. Edwinexowi bana chyba nie mogles przedłużyć tego bana bo skarge pisał wczoraj rano, jak miał bana na 24h a dzisiaj o 11 chodził sobie na kopalnianej, i znając Was, to pewnie bana nie dostał, tak jak kamil czy szymon ! -,- Zresztą kiok też dostał bana na 24h! -,-
Edit:
2UP: zgadzam się, to na pewno nie jest równo!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adeo    34
Kamil oraz Szymon zostali zbanowani. kioka nie banowałem ja, a Edwinex przeze mnie był banowany z tydzień temu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czihirox    9
Skarge pisał wczoraj rano, to na pewno nie jest tydzień temu, widocznie kto inny banował edwinexa, dlatego dalej proszę o ban na 24h tak jak dostał kiok i edwinex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PePe924    14
Czepiacie się niesprawiedliwych banów, to może pojmijcie, że to nic nie da. Administracja nie ma czasu sprawdzać jak długo tam siedzicie. Widzi ludzi na nonie to banuje, nie ma czasu się z wami bawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EniuuuPL    43
PePe jak dla mnie "o stoi na nonie to walne mu bana" jest bez sensu ..... ktoś mógł chwile po tym jak adeo podleciał dać bany wbiec na kope i np zatrzymać się żeby coś napisać na chacie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PePe924    14
Dla mnie też to jest bez sensu, jednak na chwilę obecna na serwerze dzieją się takie rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kamilooshow    12
Jestem za ub dla Czihiroxa, jednakże ja dostałem bana na 24h i też prosiłbym o usunięcie kary. Wyszedłem tylko na chwilę na surowcową... i BACH ban... Postarajcie się coś w tym zmienić, i proszę również o ub.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...