p4v 0 Napisano 1 Maj 2012 Sam buduję średniowieczne miasto i co chwilę przerywam pracę by zrobić coś innego. Wiem jaka to mozolna robota, szczególnie jeśli robi się to na survival, tak jak ja. Jeśli chodzi o umiejscowienie budynków i rozplanowanie osady, to 10/10. Natomiast w momencie kiedy dochodzi aspekt estetyczny, to ocena spada do 6/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrawekPL 4 Napisano 1 Maj 2012 Nawet fajne Na pewno przyjełoby się na jakimś serwerze, ale jak na razie daję 6/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BatonMD 0 Napisano 15 Maj 2012 Według mnie domki są zamało szczegułowe i użyłeś zadużo cobla. Ale i tak fajne 8/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DemolistPL 1 Napisano 15 Maj 2012 Bardzo podobaja mi się domki w wiosce, ponieważ [s]są z cobblestona[/s] bardzo fajnie pasują do twojej "osady". Ocena 10/10(przy moim "talencie" lepszego bym nie zrobił). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawels8 0 Napisano 19 Maj 2012 Fajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 23 Maj 2012 Odkop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
C4FKokos96 1 Napisano 30 Kwiecień 2013 Zazdroszczę talentu 10/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spec1307 0 Napisano 3 Maj 2013 Jak dla mnie wykonanie nawet niezłe, pokusiłbym się o stwierdzenie, że naawet przyzwoicie pod względem oryginalności, ale te pomysły z PM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 5 Maj 2013 (edytowane) Jak dla mnie wioska lepiej wygląda w dzień Edytowane 5 Maj 2013 przez Oskarowy7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 5 Maj 2013 Jak dla mnie to temat można zamknąć, bo istnieje od ponad roku i jest nieaktualny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrenator 9 Napisano 5 Maj 2013 (edytowane) Ładna 9/10 edit: @up racja, nie zobaczyłem daty pierwszego postu. Ale i tak ładna:P Edytowane 5 Maj 2013 przez adrenator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MCGordonCraft 1 Napisano 7 Maj 2013 ładna wioska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 7 Maj 2013 Bardzo mi się podoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trantin 1 Napisano 27 Sierpień 2013 9/10 fajnie to ogólnie wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mixerro1 0 Napisano 1 Wrzesień 2013 jakoś nie zachwyca , 6/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MooCity 0 Napisano 2 Wrzesień 2013 Daje tak 8/10, jakbyś zmienił pare żeczy, troche bardziej dopracował było by profesionalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caren_ 2 Napisano 24 Listopad 2013 Ciekawe, chociaż gdybyś zainstalował jakiegoś średniowiecznego TexturPacka nadałoby to klimacik :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 25 Listopad 2013 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach