simsne1 0 Napisano 13 Marzec 2012 [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=6]Witam prosił bym o odbanowanie na serwerze freebuild. Zbanowano mnie ponieważ zaprosiłem kolege na msg na mój[/size] [size=6]serwer. Wpisałem tylko jedną litere i wysłało wiadomość do kilku [/size][size=6]osub. Ktoś napisał na czacie że reklamuje serwer na msg.[/size] [size=6]I dostałem bana . Czy mugł bym liczyć na odbanowanie?[/size] [size=5][size=6]Nie chciałem wysłać tego wszystkim.A kolega chciał ip jak już kupie serwer[/size].[/size][/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamczyn 0 Napisano 13 Marzec 2012 Licze na pomyslne rozwiazanie sprawy.Tez czekam na ub. Pozdrawiam jamczyn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTek2 0 Napisano 13 Marzec 2012 [quote name='simsne1' timestamp='1331665990' post='53931'] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=6]Witam prosił bym o odbanowanie na serwerze freebuild. Zbanowano mnie ponieważ zaprosiłem kolege na msg na mój[/size] [size=6]serwer. Wpisałem tylko jedną litere i wysłało wiadomość do kilku [/size][size=6]osub. Ktoś napisał na czacie że reklamuje serwer na msg.[/size] [size=6]I dostałem bana . Czy mugł bym liczyć na odbanowanie?[/size] [size=5][size=6]Nie chciałem wysłać tego wszystkim.A kolega chciał ip jak już kupie serwer[/size].[/size][/font][/color] [/quote] Takie rzeczy załatwia się na skype gg itp.. Poza tym ban byłby chyba dobrą przerwą na naukę ortografi.. Zgodnie z regulaminem punkt [b]5.6 a) Reklama jakiego kolwiek serwera z poza sieci Minecraft.pl : permban.[/b] //TiTek2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 13 Marzec 2012 ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach