Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
simsne1

Prosze o unban

Rekomendowane odpowiedzi

simsne1    0
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=6]Witam prosił bym o odbanowanie na serwerze freebuild. Zbanowano mnie ponieważ zaprosiłem kolege na msg na mój[/size]
[size=6]serwer. Wpisałem tylko jedną litere i wysłało wiadomość do kilku [/size][size=6]osub. Ktoś napisał na czacie że reklamuje serwer na msg.[/size]
[size=6]I dostałem bana . Czy mugł bym liczyć na odbanowanie?[/size]
[size=5][size=6]Nie chciałem wysłać tego wszystkim.A kolega chciał ip jak już kupie serwer[/size].[/size][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jamczyn    0
Licze na pomyslne rozwiazanie sprawy.Tez czekam na ub.
Pozdrawiam jamczyn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TiTek2    0
[quote name='simsne1' timestamp='1331665990' post='53931']
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=6]Witam prosił bym o odbanowanie na serwerze freebuild. Zbanowano mnie ponieważ zaprosiłem kolege na msg na mój[/size]
[size=6]serwer. Wpisałem tylko jedną litere i wysłało wiadomość do kilku [/size][size=6]osub. Ktoś napisał na czacie że reklamuje serwer na msg.[/size]
[size=6]I dostałem bana . Czy mugł bym liczyć na odbanowanie?[/size]
[size=5][size=6]Nie chciałem wysłać tego wszystkim.A kolega chciał ip jak już kupie serwer[/size].[/size][/font][/color]
[/quote]
Takie rzeczy załatwia się na skype gg itp..
Poza tym ban byłby chyba dobrą przerwą na naukę ortografi..
Zgodnie z regulaminem punkt [b]5.6 a) Reklama jakiego kolwiek serwera z poza sieci Minecraft.pl : permban.[/b]

//TiTek2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...