affib's 154 Napisano 12 Marzec 2012 (edytowane) Cześć tu affib Po samym tytule tematu możecie wywnioskować że planuje sobie trochę dłuższą przerwę od minecraft'a a dlaczego takie coś planuje? w minecrafta gram od grudnia 2010r. na początku (jak pewnie część z was) miałem piracką wersje gry żeby przetestować, sprawdzić jak będzie mi chodzić na moim słabiutkim laptopiku którego mam do dziś. Gra po pewnym czasie mi się spodobała i po kilku miesiącach ją kupiłem i wtedy tak naprawdę zaczęła się moja przygoda z minecraftem... multiplayer... jako że nie było wtedy za dużo polskich serwerów zacząłem swoją przygodę na serwerze konkurencji a grało mi się tam przez jakiś czas przyjemnie. Po pewnym czasie (jakoś na początku maja 2011r.) z ciekawości wpisałem w przeglądarce minecraft.pl (wcześniej też sprawdzałem, ale ciągle było "Strona w budowie") i okazało się że działa forum i jeden z serwerów, a mianowicie kochany FB i tak się zaczęła moja przygoda z siecią minecraft.pl, ale teraz skończę tą historię, której tak naprawdę nie miałem zamiaru pisać Nie przedłużając.. Chcę zawiesić swoją działalność na serwerze FB jako SuperMod jak i zrobić sobie przerwę od grania w minecrafta żeby nie znudziła mi się gra a po powrocie mam nadzieję że ujrzę dużo nowości, usprawnień w mc jak i lepszy FB oraz ekipę która jest obecnie Chciałbym również podziękować za współpracę Całej ekipie FB jak i osobom dzięki którym serwer stoi chodzi mi o Rabus_PL oraz Enclude oraz GreenBlind z którymi miło się grało i oczywiście dziękuje jeszcze wszystkim graczom którym miałem przyjemność pomóc Życzę również powodzenia JKM_Elros, Whiskas132 oraz maciula12 jak i reszcie w budowaniu nowej mapy Przepraszam też gumji jak i inne osoby które w jakimś sensie trollowałem lub uraziłem Dzięki i do zobaczenia za jakiś czas //Jeżeli są jakieś błędy to przepraszam Edytowane 13 Marzec 2012 przez affib's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 12 Marzec 2012 Odchodzi jedyny koneser mej muzyki :C Szkoda, oj szkoda edit. Pardon - matiyarosz też się zna na muzyce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 13 Marzec 2012 Cóż, będę czekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarton 25 Napisano 13 Marzec 2012 Szkoda, powodzenia:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 13 Marzec 2012 No cóż, szkoda że odchodzi jeden z najdłużej grających osób na serwerze. 3maj się, powodzenia w życiu, mam nadzieje że jak wrócisz to kupisz mikro/naprawisz go taśmą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 13 Marzec 2012 Żegnaj Affibie mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 13 Marzec 2012 Trzymaj się Affib Smutno będzie bez Ciebie na serwerze. Mam nadzieję, że wrócisz, bo nasz serwer zawsze Ciebie przyjmie z otwartymi ramionami Do zobaczenia! [quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Odchodzi jedyny koneser mej muzyki :C [/font][/color][/quote] Hej! A ja?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTek2 0 Napisano 13 Marzec 2012 Wracaj szybko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach