Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
affib's

affib - Przerwa

Rekomendowane odpowiedzi

affib's    154
Cześć tu affib

Po samym tytule tematu możecie wywnioskować że planuje sobie trochę dłuższą przerwę od minecraft'a a dlaczego takie coś planuje?
w minecrafta gram od grudnia 2010r. na początku (jak pewnie część z was) miałem piracką wersje gry żeby przetestować, sprawdzić jak będzie mi chodzić na moim słabiutkim laptopiku którego mam do dziś. Gra po pewnym czasie mi się spodobała i po kilku miesiącach ją kupiłem i wtedy tak naprawdę zaczęła się moja przygoda z minecraftem...

multiplayer... jako że nie było wtedy za dużo polskich serwerów zacząłem swoją przygodę na serwerze konkurencji a grało mi się tam przez jakiś czas przyjemnie.
Po pewnym czasie (jakoś na początku maja 2011r.) z ciekawości wpisałem w przeglądarce minecraft.pl (wcześniej też sprawdzałem, ale ciągle było "Strona w budowie") i okazało się że działa forum i jeden z serwerów, a mianowicie kochany FB i tak się zaczęła moja przygoda z siecią minecraft.pl, ale teraz skończę tą historię, której tak naprawdę nie miałem zamiaru pisać :)

Nie przedłużając..
Chcę zawiesić swoją działalność na serwerze FB jako SuperMod jak i zrobić sobie przerwę od grania w minecrafta żeby nie znudziła mi się gra a po powrocie mam nadzieję że ujrzę dużo nowości, usprawnień w mc jak i lepszy FB oraz ekipę która jest obecnie :)

Chciałbym również podziękować za współpracę Całej ekipie FB jak i osobom dzięki którym serwer stoi chodzi mi o Rabus_PL oraz Enclude oraz GreenBlind z którymi miło się grało i oczywiście dziękuje jeszcze wszystkim graczom którym miałem przyjemność pomóc

Życzę również powodzenia JKM_Elros, Whiskas132 oraz maciula12 jak i reszcie w budowaniu nowej mapy

Przepraszam też gumji jak i inne osoby które w jakimś sensie trollowałem lub uraziłem

Dzięki i do zobaczenia za jakiś czas :)

//Jeżeli są jakieś błędy to przepraszam Edytowane przez affib's

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Odchodzi jedyny koneser mej muzyki :C
Szkoda, oj szkoda :(

edit.

Pardon - matiyarosz też się zna na muzyce :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
No cóż, szkoda że odchodzi jeden z najdłużej grających osób na serwerze.
3maj się, powodzenia w życiu, mam nadzieje że jak wrócisz to kupisz mikro/naprawisz go taśmą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Trzymaj się Affib :(
Smutno będzie bez Ciebie na serwerze.
Mam nadzieję, że wrócisz, bo nasz serwer zawsze Ciebie przyjmie z otwartymi ramionami :)
Do zobaczenia!

[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Odchodzi jedyny koneser mej muzyki :C [/font][/color][/quote]
Hej! A ja??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...