Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
ser100

Nie mogę się zalogować na żadne server!

Pytanie

ser100    2
[font=comic sans ms,cursive][size=5]Mam problem, ponieważ nie mogę się zalogować na żaden server oprócz mojego (Standardowy 1.2.3 hostowany w craftserve) i mojego kolegi (tak samo jak mój). Żaden inny mi nie działa :(. o Długo się wyświetla "[font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#ff0000]LOGGING IN...[/color][/font]" po czym "[font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#ff0000]TOOK TOO LONG TO LOG IN[/color][/font]". Wiem, że taki temat już był i czytałem go, ale był dość stary i wydaje mi się, że to może być inny problem, bo jest już teraz trochę czasu po wyjściu 1.2.3 i słyszałem, że nowy bukkit już wyszedł :( [/size][/font]

[color=#0000ff][size=6][font=verdana,geneva,sans-serif]Proszę o pomoc![/font][/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Pepemag    0
masz zła wersję swojego MC lub słabe łącze.<przypuszczenia>
miałem coś podobnego po chwili się samo rozwiązało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
Jeśli mówimy o serwerach z minecraft.pl to aktualnie tylko dwa z nich są na 1.2.3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190
Błąd Took too long to log in nie ma nic wspólnego z wersją, jakie masz internety i zaporę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Kasel2000PL    11
@up Akurat ma bo 1.2.3 nie wykrywa że serwer na 1.1 jest przestarzały (z czego wiem tylko ta wersja tak ma normalnie wyświetla się outdated server)
Mój kolega właśnie miał ten błąd z tego powodu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
koko11998    0
Angieslkiego nie znacie? Too long to log in - przekroczono limit czasu logowania. Połączenie nie nadąża.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
Bukkit jest jeszcze w fazie testowej DEV. Serwery widocznie nie zupdateowane. W 1.2.3 zauważyłem że jak serwer ma inną wersję, to w launcherze wyświetla jako dostępny ale nie łączy. (kiedyś wyświetlało że nieodnaleziono serwera)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
[quote name='koko11998' timestamp='1331584839' post='53759']
Angieslkiego nie znacie? Too long to log in - przekroczono limit czasu logowania. Połączenie nie nadąża.
[/quote]

Znamy angielski, ale akurat ten błąd pojawia się na niektórych serwerach gdy wchodzimy z klientem w wersji 1.2.3 na serwer w wersji 1.1
A gdy ma się za słabe łącze wywala Read Timed Out
Too long to log in dotyczy błędu po stronie serwera i nie ma nic wspólnego z połączeniem internetowym i strumieniem danych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
ser100    2
Czyli mam rozumieć, że to nie wina mojej prędkości internetu, która wydaje się być zadowalająca tylko to coś z servera?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
[quote name='ser100' timestamp='1331655827' post='53865']
Czyli mam rozumieć, że to nie wina mojej prędkości internetu, która wydaje się być zadowalająca tylko to coś z servera?
[/quote]

Nie "coś" tylko serwer działa na starym bukkicie (1.1).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
ser100    2
Aha, czyli to po prostu bukkit stary. Dziękuję bardzo za pomoc i odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...