bartek0163 0 Napisano 11 Marzec 2012 [b]1. Nick osoby która składa skargę:bartek0163 2. Nick osoby która zostaje oskarżona:Jasiek1212 3. Nicki osób które są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji:okonamteo i kkmatrx 4. Opis wydarzenia wraz ze screenami:[/b]Proszę Admina jasiek1212 o cuboida 30x30 na serwerze rp.minecrft.pl ale on nie chciał wiec dam screena http://imageshack.us/photo/my-images/194/20120311212050.png/ TO LNIK ' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 11 Marzec 2012 Nie ten dział kolego. Po drugie to nie powód by od razu dawać skargę na forum -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarton 25 Napisano 12 Marzec 2012 Przeniesione do odpowiedniego działu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 12 Marzec 2012 Jezu, za takie coś składać skargę. Ty i okon chyba jesteście chyba leciutko przewrażliwieni ;] Ja kiedyś sobie napisałem że jak nie przyjmie mojego kolegi do jego firmy to na niego skarge na forum dam a ten już z płaczem na mnie naskarżył na forum że wymuszam o_O Pewnie był zajęty czy coś, albo (raczej to) spamowałeś na ten temat na czacie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil Napisano 12 Marzec 2012 Dopytam się jaska o co chodziło i jeśli faktycznie od niechcenia ci nie dał cuba to dam mu ostrzeżenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach