Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
bl1nde

Tak To Ja - Cześć !

Rekomendowane odpowiedzi

bl1nde    5
Witam serdecznie wszystkich graczy i administrację.

Wypada się przedstawić, dzisiaj otrzymałem rangę gracza, kopię w ziemi i zobaczymy co będzie dalej. Mam na imię Jakub, jestem z okolic Krakowa. Po kilku miesiącach na Single Player przyszła pora na Multi. Wybrałem wasze serwery z racji odwiedzania strony i czytania newsów. Infrastruktura bardzo mi się podoba i chętnie pomogę w jej rozwijaniu :).

Kilka słów o mnie, mam 24 lata, na codzień zajmuję się tworzeniem stron internetowych, grafiką, animacją. Prowadzę małą grupę freelancerów i razem budujemy super strony internetowe ;). Poza Minecraft również gram w League Of Legends i chętnie mogę coś pyknąć jeżeli ktoś jest chętny. Interesuję się modelarstwem, gotowaniem, muzyką i kilkoma innymi rzeczami których nie wymienię żeby nie zanudzać.

Chętnie pomogę w rozwoju forum lub strony, jeżeli potrzeba by jakiejś grafiki czy zmian, proszę się odezwać ;).

Do zobaczenia na serwerze i dziękuję za dzisiejszą pomoc Asgarothdafae, Shovel i Gumi_Jagodka (z góry przepraszam za zły spelling nicków).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bl1nde    5
Dzięki ;) powoli zacznę zwiedzać resztę serwerów. Tymczasem Wykopowy bo lubię kopać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...