Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Crafcik89

[Unban] Crafcik89

Rekomendowane odpowiedzi

Crafcik89    0
Proszę O Unbana na serwerze Rolecraft.pl ponieważ zostałem Zbanowany z powodu "używania" x-ray'a
ja go nawet nie mam może to potwierdzić mój przyjaciel BlackJokerPL który w czasie "używania" stał obok mnie na spawnie przy dispenerze który rzucał jedznie.

Jeszcze raz proszę o Unban'a.

Pozdrawiam Crafcik89 :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
to, że akurat wtedy staliście tam to nie znaczy, że akurat wtedy używany był X-ray. Mogło być tak, że administracja dopiero później sprawdziła w magiczny sposób kto troszke dziwnie kopie i jak wyszło na was to banik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SebastisPL    0
Sory BlackJokerPL ale sam mówiłeś że Crafcik ma x-ray... i prosiłeś o bana dla niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
Widzę, że dobrymi przyjaciółmi jesteście bo pisaliście te posty z tego samego komputera (widać po IP), dlatego nie może to być, brane pod uwagę, gdyż mógł on dla ciebie skłamać, że nie używałeś tylko po to, abyście mogli grać dalej i xrayować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mamy takie same ip bo ja u niego jestem proste? I ja jestem na jego 1 PC a on na swoim 2 PC więc?Jak będę w domu to napisze posta z innego ip a on ze starego....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
to ja będę hackował na innym serwerze i zbiorę pół swojej ekipy po to aby potwierdzili to, że usunołem hacki i obiecuję poprawę:) - bez sensu uzasadnienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No to sobie za 30min. Wejdę na serwer i zobaczysz czy takie same ip....

@Edit więc unban?Byłem u niego i było takie same ip w takim razie ....Teraz mam inne i mogę mieć ciągle inne bo mam zmienne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...