Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Metagor

[Skarga] Adonik, Luzup

Rekomendowane odpowiedzi

Metagor    0
Mamy gracza addonikcośtam nick w lawie w trapie zużyliśmy cały aresenał
trucizny , 2 miecze diaxowe naraz , lawa , podpalenie , strzały

TO jest niemożliwe że on nie pada nadal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kristofer32    0
dokladnie poszlo tak: 17 mikstur ktore zabieraja 6 serduszek , 2 ludzi jechalo w niego z ulepszonych mieczy, potem wpadl do pulapki (mojej roboty) kazdy tam ginie, a on przezyl...

PS: Siedzi w tej pulapce jedyne co moze zrobic to wpisac /killme albo jakis admin go tepnie. Oczekuje na jego EQ

Historia
-Adonik zaczol bic normixa wiec poszedlem tam byłem nad nim rzucilem 17 mikstur on przyszedl do mnie zaczelismy sie lac, zapedzilem go w rog i bilem on zaczol mi oddawac i prawie zginolem potem normix nabral go ze da mu diamenty ja w tym czasie ucieklem gdy on byl w dobrym miejscu ja otworzylem pulapke i sie wylogowal. Zalogowal sie i nie moze z tam tad wyjsc napisal nam ze Camil go tepnie.. ale narazie nikt tego nie zrobil

@Edit jakis admin go tepnal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
Gracz adonik i gracz luzup dostają bana za nieprzestrzeganie zasad, oszustwa, wykorzystywanie op'a dla swoich celów i nie stosowanie się do moich poleceń - Zamykam.

PS. wszystko jest w logach - mimo, że mu pewnych rzeczy zabroniłem to myślał, że jak mnie nie ma na serwerze to nie wiem co robi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...