Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Vashou

1 osoba do grania (znowu...)

Rekomendowane odpowiedzi

Vashou    0
Stworzyłem temat jeszcze raz ponieważ tam ten gościu nie chcę ze mną już grać
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Zacznę od tego że nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem. Poszukuję [/font][/color][b]1[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] osoby do grania która posiada [/font][/color][b]s[/b][b]erwer.[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] Chodzi mi o granie typu że escape lub czasami na serwerze survival. Osoba ma mieć dużo czasu.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Dobra teraz coś o mnie: Jestem młody, mam tylko 10 lat , Mam na imię Bartek i jestem w miarę ogarnięty. Na minecrafcie znam się bardzo dobrze tylko nie znam przepisów na alchemię. No i to było by na tyle. [/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
ja się ponownie zgłaszam. wtedy musiałem po prostu wyjść ze starszymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vashou    0
Ja ponownie wznawiam poszukiwania ponieważ on nadal nie ma czasu i to nie jest żadne wyjście ze starszymi tylko nie ma go przez kilka dobre dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szampon98    1
PolskyMattovsky: Masz premium. Z piratami nie gram.

Również mam Premium, ale nie rozumiem czemu uważasz takich graczy za gorszych :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie uważam ich za gorszych,sam do niedawna musiałem piracić.Nie miałem jak kupić gry ,ale po pewnym incydencie udało mi się ją zdobyć.Podaj Skype czy coś to zagramy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Picu997    1
Ja też się zgłaszam, mam Premium i ogarnim. Znam pare dobrych mapek. Mój skype damian.piecuch35

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...