Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Cudziak

Błąd podczas laczenia sie na wlasny server (hamachi)

Pytanie

Cudziak    0

Ja to wam spokoju nie dam :D Witam, pisze nowu do was bo znowu mam problem z ta gra -.- Kiedys ja i moj kuzyn mielismy piracka wersje gry i nie moglem sie z nim polaczyc przez hamachi a kolega mogl.. postanowilem kupic gre i moglem sie z nim polaczyc i sb gralismy.. na jego servie pogralismy 1 dzien poniewaz wystyapil blad "Disconected by server Internal server error" i "conection lost end of stream" no to postanowilismy (on mogl oczywiscie grac) ze ja zaloze serverr.. no i tak sie stalo, pogralismy kilka dni i dzis nagle znowu ten zasrany (przepraszam ale nie mam juz sil) blad wystapil.. zaktualizowalem jave i wylaczylem zapore systemu ale to nic nie dalo ;/ Mozecie mi cos doradzic?.. sory ze was tak mecze ale od czego jest forum ?:D:)

PS. on oczywiscie moze ciagle grac.

PS2. Prosze o szybkie odpowiedzi bo bym sobie chcial pograc :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Cudziak    0

mam Router porty odblokowane antywirus avast ale wczesniej nie mialem i sie balem ze to przez wirusy i wlasnie teraz skanuje avastem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Cudziak    0

Ale sluchajcie bo to gdzies problem musi byc w mapie poniewaz jak kuzyn zalozyl server i dal nowa mapke to normalnie moge grac.. tylko na tej mojej mapie ja sie polaczyc nie moge a moj kuzyn moze ;/ pomozecie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...