Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Mikołaj Paluch

Unban za x-ray'a

Rekomendowane odpowiedzi

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Temat: Prośba o unbana BloodWulfPL[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nick: BloodWulfPL[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Data: 2012-03-06[/font][/color]

Przyczyna jak i pytanie: Witam, ja jako BloodWulfPL chciałbym zgłosić podanie o przysłowiowego "unbana". Zostałem haniebnie oskarżony przez Admina: Tokar1333, o używanie modu/cheatu czy czegoś takiego o nazwie x-ray albo x'ray. Nie znam się na tym. Chciałbym powiedzieć również, że to Wojszek mówił mi gdzie mam iść, że mam go osłaniać i pilnować, aby nie zginął. Moja klasa to wojownik, więc mogę używać żelaznej zbroi. Dlatego byłem tam jako "TANK". Przyjmowałem obrażenia, taranowałem drogę, a Wojszek niszczył spawnery i brał rzeczy ze skrzyń. Jeszcze NIGDY nie używałęm innego modu jak TooManyItems, który używany był przeze mnie tylko na trybie gry singleplayer. Inne mody wymagają takiego dziwnego programu i to JUŻ przerasta moje możliwości informatyczne. One jednak również ograniczają się do nagrania filmiku i późniejszego obrobienia go. A no tak! Jeszcze wrzucenie na YouTube. I wrzucanie komentarzy i like'ów na YouTube - to także umiem :).
A więc kończąc ten wpis proszę o odbanowanie, gdyż nie używałem takiego czegoś jak x-ray. Nie wiem dokładnie nawet jak to działa, ale podejrzewam iż chodzi o to, że działa jak rentgen (wnioskuję to po nazwie). Po wygoogluwaniu/wygooglowaniu dowiedziałem się, że służy to do prześwitu blocków i tak dalej. Ułatwia to grę, więc jest do kitu. Taki serwer jak Regnumcraft.pl powinien być i jest trudny, jeśli chodzi o grę. To jest najlepsze w tym serwerze. Lubię takie klimaty ^^. Jedynym utrudnieniem są bany od Admina: Tokar1333 za rzeczy, których się nie robiło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Mikołaj Paluch' timestamp='1331050486' post='52393']
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Temat: Prośba o unbana BloodWulfPL[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nick: BloodWulfPL[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Data: 2012-03-06[/font][/color]

Przyczyna jak i pytanie: Witam, ja jako BloodWulfPL chciałbym zgłosić podanie o przysłowiowego "unbana". Zostałem haniebnie oskarżony przez Admina: Tokar1333, o używanie modu/cheatu czy czegoś takiego o nazwie x-ray albo x'ray. Nie znam się na tym. Chciałbym powiedzieć również, że to Wojszek mówił mi gdzie mam iść, że mam go osłaniać i pilnować, aby nie zginął. Moja klasa to wojownik, więc mogę używać żelaznej zbroi. Dlatego byłem tam jako "TANK". Przyjmowałem obrażenia, taranowałem drogę, a Wojszek niszczył spawnery i brał rzeczy ze skrzyń. Jeszcze NIGDY nie używałęm innego modu jak TooManyItems, który używany był przeze mnie tylko na trybie gry singleplayer. Inne mody wymagają takiego dziwnego programu i to JUŻ przerasta moje możliwości informatyczne. One jednak również ograniczają się do nagrania filmiku i późniejszego obrobienia go. A no tak! Jeszcze wrzucenie na YouTube. I wrzucanie komentarzy i like'ów na YouTube - to także umiem :).
A więc kończąc ten wpis proszę o odbanowanie, gdyż nie używałem takiego czegoś jak x-ray. Nie wiem dokładnie nawet jak to działa, ale podejrzewam iż chodzi o to, że działa jak rentgen (wnioskuję to po nazwie). Po wygoogluwaniu/wygooglowaniu dowiedziałem się, że służy to do prześwitu blocków i tak dalej. Ułatwia to grę, więc jest do kitu. Taki serwer jak Regnumcraft.pl powinien być i jest trudny, jeśli chodzi o grę. To jest najlepsze w tym serwerze. Lubię takie klimaty ^^. Jedynym utrudnieniem są bany od Admina: Tokar1333 za rzeczy, których się nie robiło.
[/quote]

hmm niestety muszę się zgodzić z BloodWulf'em on nie ma takiego cheatu więc ja go popieram owszem wiem ze to nie ja daje unban ale tylko pisze znam go osobiście i nic takiego nie ma za przeproszeniem ten noobek ledwo się na fb zalogował bo ma taki pojęt w sprawie netu nie ważne ja popieram unbana !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Andrzej4172    1
Nie znam dokładnie całej historii, ale wnioskuję, że Tokar nie dał bana za zwykłe chodzenie. Jeśli masz klasę wojownik to i tak nic ci po x-ray'u bo nie możesz używać innego kilofa niż drewnianego. Chyba, że faktycznie x-ray'a posiadasz i np. wskazywałeś komuś miejsce surowców. Ale powtórzę: na pewno admin nie dał bana bez powodu, lub chociaż wrażenia, że posiadasz x-ray'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Morgar' timestamp='1331052665' post='52403']
Pogadam z Tokarem1333 i wtedy podejmę decyzję.
[/quote]

Dziękuję za wsparcie. I rozumiem lecz naprawdę ja byłem tylko jako TANK i osłaniałem Wojszek'a. (chyba tak się nazywał)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Bartosz Winiarski' timestamp='1331050881' post='52395']
hmm niestety muszę się zgodzić z BloodWulf'em on nie ma takiego cheatu więc ja go popieram owszem wiem ze to nie ja daje unban ale tylko pisze znam go osobiście i nic takiego nie ma za przeproszeniem ten noobek ledwo się na fb zalogował bo ma taki pojęt w sprawie netu nie ważne ja popieram unbana !
[/quote]

Niestety Bartoszu ale fejsa mam z półtora roku... I nie jestem jakimś idiotą. Jeśli chodzi o cheaty i mody to jestem uczciwy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hmm FAIL ja tego nie ogarniam jak można dać bana komuś kto wql. nie wie co to x-ray i go nie uzywal LOL nie ważne niech admini podejmują decyzję a po za tym to nie pierwwszy raz kiedy ja albo BloodWulf dostajemy bana od szanownego pana admina Tokar1333, który nie wiem czemu się na nas uwziął :( no nic szkoda i mam nadzieję że w końcu sz.p. Blood dostanie unbana :( !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
I tak nie pograsz gdyż serwer jest wyłączony więc nie masz co poganiać administracji... Po prostu czekaj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez jacek kupa
      W filmiku pokazuje działanie x-ray a w opise jest możliwośc pobrania x-raya

• Przez Hydel
      Witam!
      Mam problem! Nie wiem jak ustawić X-Raya w paczce modów Huzzuni. Widzę tylko jaskinie lecz chcę widzieć same rudy.
      Pomocy!
      ~HydelPlayGames
    • Przez wertos97
      Witam, chciałbym poruszyć temat cheatów i zhackowanych klientów gry (np. Nodus).
      Ps. Czy istnieje jakiś cheat do spawnowania itemow na multi? Ostatnio spotkałem się na sg z gościem, który w głównych skrzyniach znalazł złoty miecz... Czy to możliwe?
    • Przez AdamGrzegorz
      Jeżeli spotkało cię że nie miałeś X-ray'a?
      Albo go miałeś kiedyś i juz go nie masz?

Za takie coś normalnie dostaje się PermBana , trzeba z tym skończyć.
      Np. Nie miałem x-raya i kopalem w dól szukając rud, a np. Mod tpnął się do mnie i PermBan
      Spotkało ciebie coś takiego?
      pisz na tym dziale , skarge o niesprawiedliwego bana za x-ray .
      tu możesz pisać o UnBany , słusznie .

Niech Mody ,Kidmody i Admini patszą dokladnie jak dają bany za x-ray.

List do Greena:
      GreenBlind...
      Proszę abyś zobaczył dokladnie kto ma ''naprawde'' x-raya
      Np. Ja , nie miałem x-raya i dnia: 17.11.2012 dostałem bana od sandi,
      nie slusznie.. prosze o UnBana.
  • Dodaj nową pozycję...