Skocz do zawartości
  • 0
liseczek998

Fatal error occured (4): Address family not suported by protocol family: connect

Pytanie

liseczek998    0
Witam, mam problem z minecraftem, mianowicie, gdy próbuje się zalgować piszę mi Fatal error occured (4): Address family not suported by protocol family: connect.
Pomocy! :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Mofixil    190
Wirusów na sprzęcie nie masz? Większość podobnych problemów zawiera wzmiankę o spyware rlvknlg.exe.
Spróbuj też tego.
[url]go.microsoft.com/?linkid=9662461[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
liseczek998    0
Mam tez problem z pobieraniem aktualizacj javy.Gdy pobieram instalator czekam i czekam i nic!
[quote name='Mofixil' timestamp='1330972799' post='52183']
Wirusów na sprzęcie nie masz? Większość podobnych problemów zawiera wzmiankę o spyware rlvknlg.exe.
Spróbuj też tego.
go.microsoft.com/?linkid=9662461
[/quote]
Można ogólniej? Dokładnie, co robić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Zależy jaki windows, ale sprawdź na dysku C:\ -> Program Files lub Program Data lub Program Data x86, czy nie masz folderu relevant knowledge/ rlvknlg (czy coś w tym stylu). Jeśli tak, to włącz menedżer zadań (alt+ctrl+delete) -> zakładka Procesy -> wyłącz proces rlvknlg.exe. -> Usuń cały folder. Uruchom ponownei komputer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190
[quote name='liseczek998' timestamp='1330973389' post='52186']
Można ogólniej? Dokładnie, co robić?
[/quote]
Powiedziałem dość precyzyjnie co masz zrobić ale skoro chcesz ogólniej to tłumaczę.
Pytam czy masz burdel na kompie i sprawdź czy jakiś syf Ci się nie szwęda, poprawkę ze strony M$ ściągnij.

Dobra, koniec żartów.
Trzepnij sprzęt Spybot Search&Destroy, ComboFixem, trialem antywirusa pokroju Kasperskiego i wywal ten syf którego aktualnie używasz (bo pewnie Avast).
I ściągnij poprawkę z podanego linka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Poprawka do wypowiedzi Mofixila:
1. Nie używaj Combofixa, to narzędzie ostro ingerujące w system i jest szansa, że uszkodzi system - to rozwiązanie to ostateczność.
2. Jak powiedział, Avast to pełzający syf. Z darmowych antywirusów to Malwarebytes Anti-Malware, z płatnych Kaspersky. Możesz jednym lub drugim przeskanować.

Liseczek998, sprawdź czy rzeczywiśćie masz podany folder i usuń go ręcznie lub za pomocą Spybot Search&Destroy, co podał wyżej Mof.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...