Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
SkargaNaCamil

[Skarga] Camil92PL

Rekomendowane odpowiedzi

gracz Camil zabil mnie w strefie no-pvp i nastepnie powyrzucał moje eq zdenerwowałem się powiedziałem k**wa brawo .Prosze o oddanie diax seta 3 staków zelaza 10diaxów 1 staka zlota 5staków wengla 2 staków drewna 3 staków destek i niewiem co tam jeszcze bylo

[color=#ff0000]Źle złożona skarga. Proszę poprawić według formularza. Tytuł sam zmienię :D - Camil[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hubert Noro    0
Nie ma SS ani świadków
Według mnie zwykła próba wymuszenia itemków
Powiedz kiedy to może admini logi sprawdzą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
[b]Już spisałem pewne logi :[/b]
2012-03-05 16:26:53 [INFO] SMINMD : LuzuP k**wa jak odejsc z gildi!!!!
2012-03-05 16:27:11 [INFO] [PLAYER_COMMAND] camil92PL: /kick sminmd jezyk!
2012-03-05 16:32:44 [INFO] SMINMD : kurwa
2012-03-05 16:34:29 [INFO] SMINMD : kurwa
2012-03-05 16:34:48 [INFO] [PLAYER_COMMAND] camil92PL: /kick smind ban czy grasz noramlnie ?
2012-03-05 16:34:52 [INFO] SMINMD : kurwa ladenie
2012-03-05 16:35:04 [INFO] [PLAYER_COMMAND] camil92PL: /kick sminmd gracz normalnie k**wa czy nie ?

[b]Oprócz tego chciałeś, abym cie tp do wioski i dał ci domek. Zrobiłem to, ale jakiś inny gracz cię zaatakował, który i tak dostał bana za flyhacka.[/b]
2012-03-05 16:44:14 [INFO] [PLAYER_COMMAND] camil92PL: /ban ricoevil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
Żaden bug. Widziałem jak cię zabił, a potem oddawał itemki jakieś po czym i tak ci dałem kicka za wulgaryzmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
po chwili dopiero zablokowałem pvp na tym miejscu, ale to już było po fakcie. W chwili obecnej jednak wróciłem do odblokowanego pvp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Metagor    0
Chiauvym dopisac siew do ttej skargi , ten kamile to bómelt , wruk spoleczny , szabrownik oraz sabotaszysta

Nie rozumim tego on mnie zabiil w strefie pevaupe z loku do mnie walil jak by jakis komoch do mnie walil z samopowtażalnej peperzy i nie moguem nic zrobic i tak do mnie szczelal i uciekalem i umaruaem kurczeee zrubcie cos z tym boo to sie zaczyna robic wkurzajonce

Ja pobieram zdecydowannie poglondy partji koónistycznej i chciauem do komóniczycznej gildi ddolonczyc ale gamil mnie zabuil i cos sie stauo

mam dowoty tutaj opize zdażenie:

-wychodzew z respownu
-widzew gracza kamile na drzewie takim z takmi ljanami jak z tarzana
-otwieraaa ogien do mni
-rtatatatattattttattatata
-rtattattartatattatta
-Wali do mni z loku ostrzeliwoje moje pozycje tak szybgo
-i cos w we mnie wybuga tak jakgby dynamid żucil kto we mni albo jaka ruska mina
-Umierom ku hwale ojczyzny

To som dowody

Zdecydoewanie 3ba co z tym zroibc z tym graczem kamile ;( dolonczom siew do skarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
No chyba będę musiał się zbanować:), a tak szczerze nie spamuj już - zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez faalinlovewithyou
      eloelo
      ogolnie to zmienilam haslo i nie wiem czm ale nie moge sie zalogowac://  wpisuje wszystkie mozliwe hasla jakie moga byc i ktore moglam ustawic. zalezy mi na odzyskaniu tego konta bo jednak duzy lvl i wysoka rangaXD zaden z adminow mi n odpisuje :III  nw co robic 
    • Przez Pawcio07
      Witam
      Zmieniłem ostatnio nick i chciałem napisać do administracji feerko.pl wiadomość ale nie mają forum więc nie wiem co mam zrobić. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Mam minecraft premium. Nie mam jak skontaktować się z administracją.
    • Przez adamkoDAN
      Oskarżony : keris8

Powód : Przeklinanie

Dowody :

• Dodaj nową pozycję...