Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez KiK
Witajcie, w sumie to jest nas dwóch. Kojoto i Kaoso = KiK. Jeden jest ojcem, drugi synem. Ojciec lubi gry nastawione na pvp, syn uwielbia minecrafta. I trochę tym minecraftem syn ojca zaraził Szczególnie trybem Creative, w którym chyba ogranicza nas tylko nasza wyobraźnia. To tak w skrócie. Korzystając z okazji Wszystkim życzymy Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Zrobiliśmy też wersję minecraftową, którą zamieściliśmy w dziale Kącik Kulturalny. Pozdrawiamy
-
Przez Blackovskyy
Cześć, jestem Blackovskyy
------------------------------------
Mam 14 lat, urodziłem się 15.07.2003 roku.
Mieszkam w Polsce
Moje hobby to: Sporty,Minecraft,Programowanie,Serwery
-
Przez Endmine PL
Witam was wszystkich, jestem nowy na forum, ponieważ nie dawno się zarejestrowałem. Jednocześnie chciałbym was poprosić o odwiedzenie mojej strony na youtube (na yt nazywam się Endmine PL)
i ocenienie materiałów jakie nagrywam, nie mam za wielu widzów i chciałbym się troszkę wybić. Z waszą pomocą napewno mi się uda :) ! Pozdrawiam, Endmine PL!
-
Przez Luck3r
Witam!!!
Jestem tu nowy i znam się dość dobrze na Minecraft i mógłbym pomóc wielu graczom. Chciałbym się zaprezentować z jak najlepszej strony na tym forum :)
Mam 14 lat, moją ulubioną grą jest Minecraft! <3 oraz kocham oglądać "My Litle Pony"!!!!
-
Przez NIeznanyTroll
Welcome Człowieki
Witam jestem nowy na forum. Pomyslalem czemu by sie nie przywitac. Jeżeli macie jakies ciekawe pytania tom prosze je zadawac.
Pisze z telefonu,ale sobie jakos poradze. :money:
-