Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
djpapier

Przepraszam , ale nie rozumiem . ?!

Rekomendowane odpowiedzi

djpapier    0
Witam

Dostałem dzisiaj bana za x-raya od MrStereospace . Tak więc rozmawiałem o tym z TiTkiem i on mnie się spytał czy miałem 0% visibity . A ja miałem co chwile 93%/88% raz 100% więc jak mogłem mieć " x-raja " .Ogólnie Mr. podejrzewa mnie o x-raya za to , że znalazłem duże złoża złota , następnie zaczełem kopać w lewo znalazłem Lapiz Lazuli , a potem do góry spojrzałem i widzę żelazo .. Czy to moja wina , że znalazłem tak dużo surowców naraz ? Nie trzeba mnie od razu oskarżać o " x- reja " .. Chyba nie na tym polega gra na niesamowicie rozbudowanym serwerze + gra z fajnymi ludzi dookoła , żeby zacząć pobierać " x-reja " i kopać bez sensownie , bez przygód . Dodatkowo kopałem z kolegą KiPiCiPl i on też może potwierdzić , że kopaliśmy razem , to w jaki sposób miałem mieć "x-raja" ?? To tyle ode mnie , proszę szanowną Administrację i Moderacje o zrozumienie , że ja naprawdę nie miałem w tej chwili ani w ogóle nie mam i nie używam " x-raja" . Poza tym wczoraj kopał podobnie MiQss też tyle surowców wydobył i on nie ma "x-raja " ja też nie , to czemu mnie oskarżacie , a jego nie ?? -.- . Tak że proszę o zrozumienie , że ja na tym serwerze gram od jego powstania , jeszcze ze starej mapki i nie mam "x-raja" : )

djpapier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MiQss    3
Po 1. To visibility jest to widoczność. Jak masz 0 to ciemność. Ale dobrze wiesz ze bedą wiedzieli, więc stawiałes pochodnie.
Po 2. To byłem tam i razem ze swoim kumplem dużo wydobywaliscie.
Po 3. Kopales tunelem po wszystkich zlozach, więc nie mam pytań.
I po 4. Nie wiem czy jeestes świadomy ze MrStereospace podgladal cię na spy'u i widział jak chodzisz.

Podsumujac jestem neutralny.

@Edit
Tak to prawda kopalem wczoraj dużo surowców, ale ja byłem w jaskini, a ty w tunelu -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
djpapier    0
No i co ?
To ja już tunelów nie mogę robić? Po za tym wiem , że on mnie podglądał , no i co ? Nie ma na mnie dowodów , że mam "x-reja" dodatkowo , serio go nie mam .... A stawiałem pochodnie bo jak miałem widzieć surowce bez nich ? nie rozumiem was .. Wstawiacie bany za niewinność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='djpapier' timestamp='1330853035' post='51720']
Ogólnie Mr. podejrzewa mnie o x-raya za to , że znalazłem duże złoża złota , następnie zaczełem kopać w lewo znalazłem Lapiz Lazuli , a potem do góry spojrzałem i widzę żelazo .. Czy to moja wina , że znalazłem tak dużo )

djpapier
[/quote]

Kopałeś złoto później[color=#ff0000] poszedłeś[/color] 10 kratek dalej [color=#ff0000]zacząłeś[/color] kopać na lewo stone i nagle lapis. Wykopałeś lapis a później zacząłeś kopać w górny lewy róg i za stone było 6 rudy żelaza.:/ A przed tym wszystkim znalazł diaxy na 0%. I był prosty tunel w dół do tych diaxow:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Niech MrStereospace się wypowie - potem podejmę decyzję co z tobą zrobić.

edit.

MrStereospace - sprawdź skrzynie w domu djpapiera, a będziemy mieć pewność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Ban nie słuszny, unban.

Poczekamy jeszcze na wypowiedz MrStereospace.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9
Ja się na ten temat wypowiem tak:
Musimy mieć inny plugin na wykrywanie X-Raya. Wszyscy mogą zobaczyć, kto co wykopał, na jakiej widoczności, ale to wg. mnie nie zdaje egzaminu. Są pluginy na np. niemożliwe używanie podświetlenia, ale ten, co mamy, jest najgorszy ze wszystkich "anty-iksrejów". Ktoś z Moderacji może zobaczyć "Visibility: 0%" i od razu idzie go śledzić. Zobaczy dziwne tunele- permban.
Potem skargi, niesłuszne bany etc. Durny plugin=nieogarnięte banowanie=niesłuszne banowanie= skargi=-x do "reputacji" serwera=mniej graczy=ŹLE.
I tyle powiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
[quote name='MrStereospace' timestamp='1330861345' post='51792']
7 stacków żelaza
1 stack złota
2 stacki lapisu
[/quote]

to raczej nie jest dużo
wystarczy znaleźć opuszczoną kopalnie i w jakąś godzinę ma się 4-5 stacków żelaza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Jak na 4 miesiace działalności mapy to nie jest dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[quote name='MrStereospace' timestamp='1330863291' post='51809']
Ja wiem ale sam powiedział ze miał już 2x bana za x-ray'a
[/quote]
No to właśnie może znaczy, że się chłopak zmienił.

Djpapier jest graczem bardzo ogarniętym i nigdy mu chyba nawet uwagi nie zwróciłem (co najwyżej kick za capsa :D . Jestem za unbanem, bo to co on zdobył jest bardzo małą ilością a na Visibility 0 kopał nawet wczoraj Olaf i Titek (wystarczy włączyć jasność na maxa). Z resztą z tego co mi się zdaje to DJpapier był w dniu resetu mapy wykopowej (jeżeli się mylę to przepraszam).

//Edit

[quote name='MrStereospace' timestamp='1330861703' post='51798']
Powiedział że już miał 2x bana za x-ray'a ale Rabus go unbanowal:/
[/quote]
To tym bardziej bym mu wierzę skoro Rabus mu zaufał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Unban

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...