Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kruszynka122PL

[Unban] Kruszynka122

Rekomendowane odpowiedzi

Nick kruszynka122PL

Dostałam bana za flyhacka którego nie mam , miałam wtedy lagi .

Nawet nie wiem co to jest flyhack .To nie moja wina że mam lagi ale żeby odrazu bana za lagi.
i przepraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
themaxpol    16
Dobry wariacik z ciebie. Niby nie wiesz co to flyhack a uzasadniasz że camil mógł myśleć, że coś takiego masz przez lagi;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
Osobiscie widzialem ze masz flyhacka kolo mojego pakour tor temat do zamkniecia a ban zostaje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
jak możesz mieć lagi przez 10-20 minut ? skoro cię teleportowali, sprawdzaliśmy cię na różne sposoby i jako jedyna utrzymywałaś się w powietrzu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
[font="Times New Roman"][size="3"][color="#000000"][quote name='kruszynka122PL' timestamp='1330856722' post='51740']
Moge mieć przez 10-20minut poniewarz bardzo powoli chodzi mi czasem internet.
[/quote][/color][/size][/font]
[font="Times New Roman"][size="3"][color="#000000"]Fajne masz założone tematy chyba kolekcjonujesz bany[/color][/size][/font]
[font="Times New Roman"][size="3"][color="#000000"]ja mam internet 1gb i jakos sobie radze nażekam ale i tak git i jakos nie latam sobie po spawnie[/color][/size][/font]
[font="Times New Roman"][size="3"][color="#000000"]Nie powinnas sobie sciągac ,,dopalaczy'' bo i tak by sie to wydalo ban nie zostanie zdjety widzielismy to na wlasne oczy wiec nam nie mydl oczów [/color][/size][/font]
[font="Times New Roman"][size="3"][color="#000000"]głupi nie jesteśmy[/color][/size][/font]
[font="Times New Roman"][size="3"][color="#000000"]Proponuję pouczyc się języka ojczystego zamiast siedziec . Bo chyba każdy wie ze ,,ponieważ'' pisze sie przez ,,ż'' a nie ,,rz'' Nawet jesli masz dyslekcje to jak najbardziej trzeba sie uczyc ;] i nie ma ze sie spieszylo spieszyc mozna sie na przyjecie nikt cie przed komputerem nie pogania ;][/color][/size][/font]
[font="Times New Roman"][size="3"][color="#000000"]Moim zdaniem wszystko jest wyjasnione[/color][/size][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
1. Masz dowody ze nie mialas/miales fly hacka jesli tak to nam pokaz a jesli nie temat do zamkniecia ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
Czyli żadnych nie masz dowodów ze nie masz fly-hacka a my nie mamy powodów by cię odbanować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...