Andrzej Szwabe 0 Napisano 3 Marzec 2012 (edytowane) - Edytowane 14 Marzec 2023 przez Andrzej Szwabe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 sysek 6 Napisano 3 Marzec 2012 kupić słownik języka ang. wgraj sterowniki do karty graficznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 3 Marzec 2012 A gra oryginalna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 RavenZuo 9 Napisano 3 Marzec 2012 musisz nie mieć oryginała..... kup go! ja zamówiłem oryginała 3 dni temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Atexor 424 Napisano 3 Marzec 2012 Oryginał, którego [b]masz[/b] jest na nicku RavenZuo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 RavenZuo 9 Napisano 4 Marzec 2012 nie :< szczerze to mojego brata ale ja kupywałem xD nie bój się, mam urodziny 15 kwietnia to se wtedy kupię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-
Edytowane przez Andrzej SzwabeUdostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi