karolju 0 Napisano 3 Marzec 2012 jestem Karol jungnickel i gram od 03.03.2012r nick:karolju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀ Napisano 3 Marzec 2012 To chyba nie u nas, bo haspaid false Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiziu19 0 Napisano 3 Marzec 2012 Podobno szukasz servera. Mam coś dla Ciebie! IP mojego serwera Freebuild na płaskiej mapie: :25565 (nie wlazło moje IP) No wiem, offtopa robię, ale jakoś chyba tutaj takiej tablicy użytkownika nie ma. [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]I ban... Gratuluje i nie zapraszam ponownie [AdF][/color][/size][/font] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwiatuszyn 0 Napisano 11 Marzec 2012 siema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adambocian 1 Napisano 20 Marzec 2012 siemanko, mam na imie adam i mam 19 lat :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach