serbi 2 Napisano 2 Marzec 2012 Witam, na serwerze uslyszalem, ze wraz z nowym bukkitem wprowadzona zostanie nowa mapa. Oczywiscie jestem przeciwny temy pomyslowi ale co ja moge Potrzebne mi potwierdzenie, poniewaz zamierzam zakupic dzialke poza miastem i wybudowac spory budynek (40x40) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTek2 0 Napisano 2 Marzec 2012 Tak będzie nowa mapa możesz kupić działkę. Oczywiście najpierw składamy podanie na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 3 Marzec 2012 Zgadza się to że będzie nowa mapa ale zanim pojawi się publicznie to trochę poczekamy dlatego nie zastanawiaj tylko kup lepiej tą działkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 3 Marzec 2012 Tą nową mapę najpierw muszą zbudować Jest także możliwość restartu Netheru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 3 Marzec 2012 Będzie nowa mapa po wyjściu stabilnego bukkita. ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach