Ziomek0031 0 Napisano 2 Marzec 2012 Chciałbym prosić o zezwolenie na zrobienie małego konkursu na mapie wykopowej. Byłby to konkurs polegający na zdobyciu jak największej ilości surowców. Konkurs odbył by się dnia (Kiedy będę mógł). Nagrody fundują gracze: Ziomek0031 oraz patyk123 Lista Nagród 1.Miejsce Ranga Gold na jeden dzień 2.Miejsce Zbroja (Nie wiadomo z czego) 3.Miejsce Jedzenie (prawdo podobnie melony) Proszę o odpowiedź Ziomek0031 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStereospace123 3 Napisano 2 Marzec 2012 Według mnie bezsensu. Ludzie będą chitować. Jestem na[color=#ff0000] NIE[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 2 Marzec 2012 Beda brac itemy z domow Jestem na [color=#ff0000]Nie[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacperzloty 0 Napisano 2 Marzec 2012 [color=#ff0000]NIE BEZ SENSU[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 2 Marzec 2012 [color=#ff0000]Przeciw.[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 2 Marzec 2012 Xrayowcy, Cheaterzy. Pomysł ciekawy ale nie wypali niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 2 Marzec 2012 Nie. To samo co poprzednicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KingWarriors 0 Napisano 3 Marzec 2012 Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KingWarriors 0 Napisano 3 Marzec 2012 Nie i jeszcze raz NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 4 Marzec 2012 Panie wyżej- Wystarczy jeden post. Naprawdę. Odnośnie eventu "konkursu" jestem na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 4 Marzec 2012 NIE [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]+1 Wypadałoby uzasadnic, żeby post nie był trzyliterówką [AdF][/color][/size][/font] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTek2 0 Napisano 15 Marzec 2012 Nagrody - lipa Event - lipa Na [color=#ff0000][b]nie.[/b][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 20 Marzec 2012 Niepotrzebny spam ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach