Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Morgar

Rekrutacja- ekipa RegnumCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Morgar    9
Otwieram rekrutacje na nowy typ moda oraz szukam jeszcze jednej osoby, która pomoże nam z pluginami.

Jesteś chętny? Chcesz pomóc przy tworzeniu nowego Regnum?
Złóż podanie w tym temacie według wzoru.

Wzór:
1. Nick:
2. Wiek:
3. Czy jesteś wstanie korzystać z TS:
4. Jakie stanowisko: Mod/ Tech
5. Dlaczego Ty? (czyli pochwal się jakie masz doświadczenie):
6. Ile czasu możesz poświecić na serwer:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
1. Nick:lkuszal
2. Wiek:13
3. Czy jesteś wstanie korzystać z TS: tak
4. Jakie stanowisko: Mod
5. Dlaczego Ty? (czyli pochwal się jakie masz doświadczenie): doświadczenie mam małe, byłem adminem serwera na którym pykaliśmy z kolegami po szkole. Wiem, że mogę zmienić wiele na lepsze (a przynajmniej postarać się to zrobić), ale aby to zrobić potrzebuję czasu i rzeczy.
6. Ile czasu możesz poświecić na serwer: mogę poświęcić ok. godzinki w tygodniu, weekendy mam wolne, więc wtedy cały czas poświęcam na granie.

Wiem, że mam bardzo słaby staż na serwerze, jednak zwiększy się on. Miałem problemy z komputerem, oraz ostatnimi czasy nawał sprawdzianów, prac domowych, wypracowań etc. Od teraz sytuacja w szkole się uspokoiła, internet naprawiony, komp sformatowany.

[b][color=#ff0000]Zapraszam na rozmowę TS. Morgar4D[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kubacalik    0
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]1. Nick: kubacalik[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2. Wiek:16[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]3. Czy jesteś wstanie korzystać z TS:Jasne![/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]4. Jakie stanowisko: Mod/ Tech: Tech[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]5. Dlaczego Ty? (czyli pochwal się jakie masz doświadczenie):Doświadczenie ? hmm.... RegnumCraft... ?[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]6. Ile czasu możesz poświecić na serwer: ostatnimi czasy mało ("Nałuka")[/font][/color]

[b][color=#FF0000]Zapraszam na rozmowę TS. Morgar4D XD[/color][/b]

[b][color=#00ff00]Po co żartujesz? xD [/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]1. Nick:xDestiXx[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2. Wiek:17[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]3. Czy jesteś wstanie korzystać z TS: tak[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]4. Jakie stanowisko: Mod/ Tech mod[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]5. Dlaczego Ty? (czyli pochwal się jakie masz doświadczenie): Wcześniej byłem kilka razy adminem, kilka razy modem, ogólnie wiem ocb ponadto chcę pokazać ekipie, że zależy mi na tym aby serwer się rozwinął i chcę pomóc przy tym...[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]6. Ile czasu możesz poświecić na serwer: 3-4h, w weekendy może trochę więcej.[/font][/color]

[b][color=#FF0000]Zapraszam na rozmowę TS. Morgar4D[/color][/b]

[color="#ffd700"][b]Po rozmowie! Poczekaj na odpowiedz.... Morgar4D[/b][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tdasw    4
1. Nick: tdasw
2. Wiek: 14
3. Czy jesteś wstanie korzystać z TS: tak
4. Jakie stanowisko: Mod/ Tech : tech
5. Dlaczego Ty? (czyli pochwal się jakie masz doświadczenie): Znam się na pluginach (bukkit), umiem konfigurować permissions, bardzo dobrze znam angielski (mógłbym tłumaczyć pluginy) gram na serwerze RegnumCraft od początku lutego (od otwarcia)
6. Ile czasu możesz poświecić na serwer: w weekend 3-4h zależnie od szkoły w tydzień

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13
1. Nick: [font=comic sans ms, cursive]PhilipNlol[/font]
2. Wiek: [font=comic sans ms, cursive]14[/font]
3. Czy jesteś wstanie korzystać z TS: [font=comic sans ms, cursive]Tak, posiadam mikrofon :)[/font]
4. Jakie stanowisko: Mod/ Tech? Mod
5. Dlaczego Ty? (czyli pochwal się jakie masz doświadczenie): [font=comic sans ms, cursive]Posiadam dobre znajomości w sławach np. GnomekPL. Spędzam dużo czasu na serwerze, lubię pomagać, bo widzę, gdy są gracze i wołają "Mod MOD" znam się na pluginach też, więc ewentualnie. Prowadziłem własny serwer "herobrine92" już nie istniejący. [/font]
6. Ile czasu możesz poświecić na serwer: [font=comic sans ms, cursive]dziennie w dniu pracy to około 4h. Jestem bardzo aktywny :)[/font]
[font=comic sans ms, cursive]Mam nadzieję, że się nadam. Mogę zostać również "Tech:" Zależy od zapotrzebowania [/font][font=comic sans ms, cursive] :D[/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raataj    0
1. Nick: Raataj
2. Wiek: 14
3. Czy jesteś wstanie korzystać z TS: Tak
4. Jakie stanowisko: Mod/ Tech? Mod
5. Dlaczego Ty? (czyli pochwal się jakie masz doświadczenie): Grałem na kilku serwerach RP min. RoleCraft,Seggelin,Heaven,Serwer RP na minecrafci.pl , Jestem pomocny dla nowych graczy jak i dla "weteranów" :) , Lubie budować i oceniać budowle . + Męczyłem Morgara od dawna o tą rekrutacje :D
6. Ile czasu możesz poświecić na serwer: 3-4 h

[b][color=#FF0000]Zapraszam na rozmowę TS. Morgar4D[/color]

[color=#008000]Po rozmowie! Mod(okres próbny). Morgar4D[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sitek632    0
1. Nick: sitek632
2. Wiek: 19
3. Czy jesteś wstanie korzystać z TS:tak
4. Jakie stanowisko: Mod/ Tech: Mod
5. Dlaczego Ty? (czyli pochwal się jakie masz doświadczenie): nie mam doświadczeni w byciu modem:) (szybko się uczę ) lubię pomagać
6. Ile czasu możesz poświecić na serwer: w tygodniu ok. 2h w weekend więcej (ale różnie bywa czasem więcej siedzę czasem mniej )
Z niecierpliwością czekam na odpowiedz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13
@krzycho001 ktoś ci każe edytować cudze posty bez potrzeby?
Wyraź swoją opinię we własnym poście.

[color=#00ff00]// karze* Sihil [/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Andrzej4172    1
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][b]1. Nick:[/b] Andrzej4172[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][b]2. Wiek:[/b] 14[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][b]3. Czy jesteś wstanie korzystać z TS:[/b] Chyba tak... ;)[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][b]4. Jakie stanowisko:[/b] [b]Mod/Tech[/b] W zależności od potrzeby (wolałbym być moderatorem, ale mogę też być technikiem)[/font][/color]
[b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]5. Dlaczego Ty? (czyli pochwal się jakie masz doświadczenie): [/font][/color][/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Cóż, doświadczenie nie za wielkie, ale pluginy ogarniam. Lubię pomagać innym. Mam kilka pomysłów dotyczących serwera.[/font][/color]
[b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]6. Ile czasu możesz poświecić na serwer: [/font][/color][/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]około 2-3 godz. dziennie (oczywiście może zdarzyć się, że któregoś dnia nie będę w stanie grać)[/font][/color]

[color=#ff0000][font=helvetica, arial, sans-serif]Zapraszam na rozmowę na TS. Sihil[/font][/color]

[color=#00ff00][font=helvetica, arial, sans-serif]Mod okres próbny. Dwa tygodnie po starcie serwera. Sihil[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sihil    1
[color=#ff0000]Nie rozumiem was ludzie, starcie się o posadę w Administracji, a w ogóle nie piszecie propozycji dotyczących serwera np. w temacie który ostatnio otworzyłem ![/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
[b]Kto miał się zgłosić to się zgłosił wiec zamykam temat tym samym rekrutacje. Wszystkich kandydatów zapraszam na rozmowę TS.[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Daję wam czas do końca tygodnia na rozmowę ze mną. Jeżeli nie umówicie się na rozmowę przed niedzielą wszystkie podania osób, które nie przejdą rekrutacji na TS zostaną automatycznie odrzucone. Nie będę za Wami biegał....ostrzegam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...