Kosikredki 0 Napisano 28 Luty 2012 Siemka, szukałem na necie seedów, znalazłem kilka fajnych i wpisałem je w swoim minecrafcie. Nie wiem czemu, ale respanowałem się zawsze gdzie indziej, tzn. nie w tym miejscu co na filmiku. Np. gimmeabreak, respawn powinien być w wiosce, a ja byłem w terenach zimowych. Wie ktoś co robi źle? Seedy były do wersji 1.1, którą ja na razie posiadam, tzn. tak pisało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 29 Luty 2012 (edytowane) @edit: a oryginał jest? Edytowane 29 Luty 2012 przez Wintalan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RanikTools 0 Napisano 29 Luty 2012 Wątpie:) Jeżeli zależy ci na tej wiosce to szukaj Powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 29 Luty 2012 Ludzie, jak macie odpowiedzieć osobie pytającej, to odpowiedzcie, a nie nabijajcie sobie posty ;* Kosikredki, zacznijmy od tego, jaki masz nick w mc? (mistrz Mofixil mnie tego nauczył ) Jeśli powiesz jaki masz nick, to odpowiem na pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 1 Marzec 2012 Moze zawsze masz na koncu seeda spację ? Ja tak czasem mam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 1 Marzec 2012 Zły dział. Zapraszam do Pomocy. I podaj nick z gry! Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach