09man 0 Napisano 28 Luty 2012 Siemanko ludziska! Mam na Imie Adam, interesuje mnie Minecraft i DungeonKing, miło mi poznać Administratora! :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil8888 2 Napisano 28 Luty 2012 (edytowane) witaj na forum! cześć! Edytowane 28 Luty 2012 przez kamil8888 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 28 Luty 2012 pirat... ehh. Rada żebyś nie odwiedzał działu pomocy, bo jak Mofixil/Woozie/Jr. Moderator cię złapie to skończysz gorzej niż facet na bliskim wschodzie dwa tysiące lat temu. A poza tym cześć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kacper Jakóbczak 0 Napisano 1 Marzec 2012 WITAJ!!! na forum! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RanikTools 0 Napisano 1 Marzec 2012 Hejka. Mam nadzieje że dobrze się tu będziesz bawił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach