toad22 4 Napisano 28 Luty 2012 PhilipNlol, ostatnio chciałam u ciebie kupić stoisko, ale ostatnio nie widuję cię na serwerze. Jak to przeczytasz wejdź na serwer. To tyle co chciałam powiedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 28 Luty 2012 toad, on nie wchodzi na serwer, dlatego że gra w inną grę. Powiedział mi osobiście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 28 Luty 2012 Ok zaczekam an niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 28 Luty 2012 To znaczy gram w to i to Ale i tak nie wejdę przez ten tydzień na PC, ponieważ mam pełno testów, prac kontrolnych. Jeśli Monualen by się zgodził, to jemu przelej kase, a on mi odda i da ci stoisko. Może tak być Monu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 28 Luty 2012 Takie rzeczy załatwia się na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach