PAKSSTON 0 Napisano 27 Luty 2012 [b] [color=#800080][size=5]Dostałem bana za X-reya którego nie posiadałem nigdy nie używałem nigdy nie ściągałem ban został dany z powodu iż wykopałem diamenty a przed nimi żelazo i to w dużych ilościach żelazo akurat było napotkane przypadkowo ale na diamenty posiadałem koordynaty gdyż mam wygenerowaną mapę na swoim survivalu i jest tam ten sam seed który jest na mapie wykopkowej więc prosił bym o UnBana Bym dalej mógł grać na tym serveże bo gram na nim od dawna i naprawdę go lubię[/size][/color][/b] [color=#800080][size=5]Pozdrawiam PAKSSTON[/size][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 27 Luty 2012 Bardzo pomysłowy sposób o którym nie może się dowiedzieć reszta graczy fb. Osobiście jestem za ub ale najważniejsze zdanie ma administracja lub banujacy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 27 Luty 2012 To ja banowałem. Wydobywał dużo surowców w całkowitej ciemności. Tak ja mówił matiyarosz, bardzo pomysłowy sposób na unbana bo nikt nie może zaprzeczyć. Ja bym ci dał unbana ale czekam na zdanie administracji bo to oni decydują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 27 Luty 2012 unban poszedł, temat zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach