Vegor32 0 Napisano 26 Luty 2012 Wchodzę na mur na warp wojna nikogo nie ma w pobliżu była bardzo wielka wysokość włączam komendę .egod skoczyłem wyłączyłem goda wchodzę na mury zamku "Zostałeś zbanowany z serwera powód: god na wojnie" Poproszę o odbanowanie na serwerze serdecznie pozdrawiam. http://imageshack.us/photo/my-images/804/godw.jpg/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 26 Luty 2012 Czlowieku, jest jasno powiedziane że na wojnie goda się nie UŻYWA. Więc to twoja wina (zapewne już wczesniej byłeś banowany dlatego to jest chyba perm ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vegor32 0 Napisano 26 Luty 2012 za goda nie byłem banowany poza tym za goda jeśli dobrze wiem nie ma permbana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 26 Luty 2012 Skoro nie byłeś banowany za goda ot czemu pisze na twoim dowodzie: Zostałeś zbanowany powód: god na wojnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 26 Luty 2012 Po raz 6 zostałeś zbanowany za god. Przejrzyj tematy na skargi lub odwołania. Jak do czegoś dochodzi, to ty udajesz itp. a Modzi się litują. Ogarnij się i naucz się tego nie robić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 26 Luty 2012 Dostałeś tempa na 12h. Miałeś goda bo uderzyłem cię na spy'u. Odczekaj 12 godzin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vegor32 0 Napisano 26 Luty 2012 [quote name='vipdude27' timestamp='1330262818' post='50006'] Dostałeś tempa na 12h. Miałeś goda bo uderzyłem cię na spy'u. Odczekaj 12 godzin [/quote] Dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach