Monualen 108 Napisano 26 Luty 2012 Witam. Mam pytanie, Czy jest możliwość zrestartowania konta, czyli odnowienie pieniędzy usunięcie wszystkich działek... krótko mówiąc, jakbym dopiero zaczął grę. Potrzebne mi to, bo straciłem wszystkie pieniądze i materiały na mój dom, który i tak został usunięty. Chciałbym zacząć od nowa. Jest taka możliwość? PS Nie znalazłem odpowiedniego działu na ten temat, więc wstawiłem tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 1 Marzec 2012 @Odświeżam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 1 Marzec 2012 Powiedz kiedy wbijasz na serwer to ci to zrobię. Skasuje działkę i dam ci podstawowe pieniądze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Olek 0 Napisano 1 Marzec 2012 Krzycho czy jest w tym ten realizm który wszędzie tak promujesz? Startujesz, nieodpowiednio lokujesz, gospodarujesz funduszami i surowcami i co restart bo teraz jest trudno? Nie wydaje mi się żeby to było fair w stosunku do innych graczy czy nawet do sposobu prowadzonej rogrywki na serwerze. W życiu jak ci się nie uda nikt nie zrobi restarta tylko żyje dalej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 1 Marzec 2012 Musisz sobie radzić. To Twoja wina, że straciłeś fundusze. Nie będzie restartu. Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach