Pesio 12 Napisano 18 Czerwiec 2011 Ciekawy dział, nie powiem.Tu możecie mnie pytać o wszystko co tylko sobie wymyślicie (projekty w mc, nastrój, 'czemu twój pendrive ma tylko 512 mb i nie chcesz kupić nowego', 'dlaczego masz w domu 15 par słuchawek', 'jak masz na drugie imię' itd...) takie forum, w forum.Śmiało pytajcie, lubię odpowiadać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LegendarnyFillo 0 Napisano 18 Czerwiec 2011 Witaj Pesio, mozesz mi powiedziec, czemu juz nie mam Admina na Forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 18 Czerwiec 2011 A ty w ogóle byłeś w tej czerwonej grupie?Jeśli tak, to pewnie stałeś się nieprzydatny dla Rabusa i wywalił cię z ekipy, teraz równie dobrze możesz nie żyć. Te, ale tu ty jednak nie miałeś admina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaell 24 Napisano 19 Czerwiec 2011 Chodziło mu o Ciebie, literówka. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 19 Czerwiec 2011 Yhmmm... mogłem się domyślić.Nie mam admina, ponieważ go nie chciałem. Nie mam ochoty zajmować się forum, jest wiele ciekawszych rzeczy do roboty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 1 Marzec 2012 Witam, mam jedno taki oto pytanie: 1.Lubisz naleśniki?! Pozdrawiam [color=green]Order Górnika i nagrodę Najmniej Wartościowego Posta tego dnia wygrywasz ty, zgłoś się do administracji po odbiór nagród //Mof[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubasi 12 Napisano 12 Marzec 2012 Kto zabił Kennedyego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 12 Marzec 2012 @UP Znasz się na budowaniu Średniowiecznym? Jak tak, to pomógłbyś mi zbudować fajny domek tego typu? [color=green]Nie ten dział kolego, takie rzeczy na PW załatwiaj //Mof[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 12 Marzec 2012 skąd ten tytuł? Pan alterntywny? Jaką wogóle funkcję pełnisz tutaj, bo dowiedziałem się o tobie pierwszy raz dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymek781 6 Napisano 13 Marzec 2012 Ostatnie logowanie autora tematu miało miejsce ubiegłego roku, także nie będzie w stanie udzielić odpowiedzi na wasze pytanie. W związku z zaistniałą sytuacją, temacik zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 20 Kwiecień 2013 Przeniesione do Archiwum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach