Bart97 1 Napisano 25 Luty 2012 Witam. Dzisiaj chciałem wejść na serwer i okazało się że mam bana za spawnowanie itemów. Dlaczego? Jeśli chodzi o niecały stack bloków diamentówych (zostało chyba 38 sztuk), to mam je z eventu Kiersnowskiego. Znalazłem na nim skrzynkę w której był cały stack. Miałem też spory zapas żelaza, ale było ono wydobyte legalnie, możecie sprawdzić statystyki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Erahon 0 Napisano 25 Luty 2012 Ja tak samo chcialem wejsc na serwer dzisiaj i nie moglem bo dostalem bana za spawnowanie itemow. Wszystko mam legalnie wykopane i tez mozecie sprawdzic w statystykach. A prawie wszystkie diamenty jakie mam to z eventow. Chcialbym prosic o unban. Nawet mxpatrol moze potwierdzic ze czesto wygrywalem wipeouty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 25 Luty 2012 Erahon, załóż własny temat. Każdy z was się tłumaczy nagrodami, w co nie wierzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 25 Luty 2012 Ja też mogę potwierdzić, że często wygrywałeś Wipeouty Co do Erudaxa, nie wiem co myśleć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek W 1 Napisano 25 Luty 2012 ja dalem oba bany erahonowi moge dac unbana ale erudax jeszcze....................nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiyarosz 199 Napisano 25 Luty 2012 Erahon - nałogowy zwycięzca Wipeout! Jestem za unbanem gdyż jestem na 75% pewien, że surowce są legalnie zdobyte. Na dodatek gracz prosi o sprawdzenie w statystykach więc tym bardziej wierzę, że było to nieporozumienie. Edurax - Nie znam sytuacji gdyż nie byłem na evencie Kiersanowskiego, ale jesteś ogarniętym graczem i według mnie zasługujesz na drugą szansę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Erahon 0 Napisano 25 Luty 2012 Dzienki wielkie za unban i poparcie w tej zaistnialej sytuacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart97 1 Napisano 25 Luty 2012 Dziękuję za unbana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach