Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Bart97

Ban za spawnowanie itemow?

Rekomendowane odpowiedzi

Bart97    1
Witam. Dzisiaj chciałem wejść na serwer i okazało się że mam bana za spawnowanie itemów. Dlaczego? Jeśli chodzi o niecały stack bloków diamentówych (zostało chyba 38 sztuk), to mam je z eventu Kiersnowskiego. Znalazłem na nim skrzynkę w której był cały stack. Miałem też spory zapas żelaza, ale było ono wydobyte legalnie, możecie sprawdzić statystyki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Erahon    0
Ja tak samo chcialem wejsc na serwer dzisiaj i nie moglem bo dostalem bana za spawnowanie itemow. Wszystko mam legalnie wykopane i tez mozecie sprawdzic w statystykach. A prawie wszystkie diamenty jakie mam to z eventow. Chcialbym prosic o unban. Nawet mxpatrol moze potwierdzic ze czesto wygrywalem wipeouty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13
Erahon, załóż własny temat. Każdy z was się tłumaczy nagrodami, w co nie wierzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Ja też mogę potwierdzić, że często wygrywałeś Wipeouty
Co do Erudaxa, nie wiem co myśleć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matiyarosz    199
Erahon - nałogowy zwycięzca Wipeout! Jestem za unbanem gdyż jestem na 75% pewien, że surowce są legalnie zdobyte. Na dodatek gracz prosi o sprawdzenie w statystykach więc tym bardziej wierzę, że było to nieporozumienie.
Edurax - Nie znam sytuacji gdyż nie byłem na evencie Kiersanowskiego, ale jesteś ogarniętym graczem i według mnie zasługujesz na drugą szansę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Erahon    0
Dzienki wielkie za unban i poparcie w tej zaistnialej sytuacji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...