Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
aaaa

[Unban] Zeus12nwabl

Rekomendowane odpowiedzi

aaaa    1
Napisalem na czasie nein kraft to swastyka to chcialem koledze pokazac mody pzrepraszam za to ja tego nieuzywam to byl przypadek prosze o odbanowanie to bylo jednorazowo

[color=#ff0000]Popraw wzór podania! - Camil[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
screen - [url="http://img824.imageshack.us/img824/3186/20120224205358.png"]http://img824.imageshack.us/img824/3186/20120224205358.png[/url]
jak zawsze 3 opinie od administracji jeśli będą za odbanowaniem obandujemy, jeśli nie to.... wiadomo.

PS. Nie wiem po co ci mod na wysyłanie spamu na czacie, bo ta wiadomość ukazała się w sekundę cała, co za tym idzie jest to mod spamerski, lub po prostu hack do wykonywania automatycznej czynności/komendy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aaaa    1
No prosze Was tego moda odinstalowalem chcialem pokazac koledze prosze o odbanowanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88
Masz bardzo ciekawą liste założonych tematów. Nie wygląda na to, ze masz zamiar się poprawić. Absolutne nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
niciel    5
swastyka BAN !!!! a co do modyfikacji czemu uważacie ze to cheat albo modyfikacja spamerska <-oczywiście niektóre modyfikacje mogą do tego służyć ale to zależny od gracza który je używa np macrobindKey <-idealny program do bindowania klawiszy prosty z własnym menu pomaga w ogarnięciu wielu często używanych komed <czyli dlatego ze to program "spamerski" mam dostać ban bo takowego posiadam>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
Możesz posiadać takowy, lecz używanie go do automatycznego wpisywania komend to jest zaliczany jako hack. A poza tym ta sfastyka właśnie została w taki sposób "spamerski" wstawiona, gdyż nawet widać, że było to wpisane podczas mojego jailowania innych za inne przewinięcia.
Zamykam - nie będzie unbana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...