Raataj 0 Napisano 24 Luty 2012 Wpadłem ostatnio na pomysł aby w Regnum stworzyć kilka budynków w których będzie można zakupić rzeczy poszczególnych kategorii. ( Coś al'a admin shop tylko w odpowiedniej koncepcji,zaopatrzeniu i kategorii ). -Budynek Kowala gdzie będzie można kupić żelazo,złoto,narzędzia. Itp. (Bez diamentów, trzeba się pomęczyć żeby je zdobyć ) -Budynek Alchemika czyli miejsce gdzie można kupić składniki do ważenia mikstur. -Wieża Magików w Regnum mogłaby służyć jako stacja dla czarodziejów,magów ( może siedziba ) gdzie Mieszkańcy mogliby enchanować swój ekwipunek bądź ważyć mikstury. I kilka innych budynków. Projekt wykonywałbym sam ponieważ nie jest to dużo pracy. Max. 1-2 h na budynek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 24 Luty 2012 Trudno by było zrealizować, aby tylko dana klasa mogła wchodzić do danego sklepu, a nie można pozwolić wszystkim, bo to by zaburzyło gospodarkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raataj 0 Napisano 24 Luty 2012 Brak działek działa na niekorzyść ale wykonanie jest bardzo proste (: Takie "blokady" można by było założyć na wieże Magików bo na kowala,alchemika nie ma sensu ponieważ te budynki mają służyć mieszkańcom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 24 Luty 2012 Ne wiesz jak w zamiarze ma wyglądać ekonomia serwera więc ja Cię oświecę i powiem że wszystkie te pomysły nie wejdą w życie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raataj 0 Napisano 24 Luty 2012 Ale skoro wiesz jak ma wyglądasz to może nas oświecisz ? O mości panie Kornie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 24 Luty 2012 Było. Nie przyjęło się. Co najwyżej dodał bym naprawę narzędzi u kowala. Ale czekam co powie Korn. A tak poza tym to serwer czekają poważne zmiany więc nei ma co się nastawiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 24 Luty 2012 Ja nie jestem od tego by mówić jak to ma czy miało wyglądać jako admin powinieneś to wiedzieć nieprawdaż? Jeśli ni ewiesz to może czas się zainteresować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sihil 1 Napisano 25 Luty 2012 Administracja jeszcze pomyśli nad wprowadzeniem zmian wyżej wymienionych przez Raataja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach