Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Raataj

[PROJEKT] Kowal,Alchemik,itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Raataj    0
Wpadłem ostatnio na pomysł aby w Regnum stworzyć kilka budynków w których będzie można zakupić rzeczy poszczególnych kategorii. ( Coś al'a admin shop tylko w odpowiedniej koncepcji,zaopatrzeniu i kategorii ).

-Budynek Kowala gdzie będzie można kupić żelazo,złoto,narzędzia. Itp. (Bez diamentów, trzeba się pomęczyć żeby je zdobyć :P )
-Budynek Alchemika czyli miejsce gdzie można kupić składniki do ważenia mikstur.
-Wieża Magików w Regnum mogłaby służyć jako stacja dla czarodziejów,magów ( może siedziba :) ) gdzie Mieszkańcy mogliby enchanować swój ekwipunek bądź ważyć mikstury.

I kilka innych budynków. ;)

Projekt wykonywałbym sam ponieważ nie jest to dużo pracy. Max. 1-2 h na budynek. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
Trudno by było zrealizować, aby tylko dana klasa mogła wchodzić do danego sklepu, a nie można pozwolić wszystkim, bo to by zaburzyło gospodarkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raataj    0
Brak działek działa na niekorzyść ale wykonanie jest bardzo proste (:

Takie "blokady" można by było założyć na wieże Magików bo na kowala,alchemika nie ma sensu ponieważ te budynki mają służyć mieszkańcom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
Ne wiesz jak w zamiarze ma wyglądać ekonomia serwera więc ja Cię oświecę i powiem że wszystkie te pomysły nie wejdą w życie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raataj    0
Ale skoro wiesz jak ma wyglądasz to może nas oświecisz ? ;)

O mości panie Kornie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Było. Nie przyjęło się. Co najwyżej dodał bym naprawę narzędzi u kowala. Ale czekam co powie Korn.
A tak poza tym to serwer czekają poważne zmiany więc nei ma co się nastawiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
Ja nie jestem od tego by mówić jak to ma czy miało wyglądać jako admin powinieneś to wiedzieć nieprawdaż? Jeśli ni ewiesz to może czas się zainteresować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sihil    1
Administracja jeszcze pomyśli nad wprowadzeniem zmian wyżej wymienionych przez Raataja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...