SkateKoliva 31 Napisano 24 Luty 2012 Czy podoba wam sie gra BattleField 3? Wg mnie jest to jedna z najlepszych gier FPS 2011 roku . Ma bardzo dobra grafike i singleplayer , a zabijanie nozem jest lepsze niz w innych grach . Moja ocena 9/10 Nie bede sie rozpisywac... ~Pozdrawia Skejt ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 24 Luty 2012 [quote name='SkateKoliva' timestamp='1330103853' post='49450'] Wg mnie jest to jedna z najlepszych gier FPS 2011 roku . Ma bardzo dobra fabule [/quote] JAKĄ FABUŁĘ? SP można o kant d*py rozbić, opowieść jest imponująca jak cycki anorektyczki i opowiedziana w beznadziejny sposób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 24 Luty 2012 Dokładnie fabuła jest nudna i źle opowiedziana. Najlepszy FPS? no za dużej konkurencji to on nie miał. Gdybym ja miał tyle kasy i taką ekipę jak EA to zrobiłbym o wiele lepszą grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 24 Luty 2012 Mofixil ma rację, SP ssie, za to MP na lepszym sprzęcie chodzi wyśmienicie (ja tam na ustawieniach wysokich latam i jest okolo 40-70fps, nie tak zle), moim zdaniem ta gra jest lepsza od Coda, który wyszedł w tamtym roku. Co do vipdude, niestety z Tobą się nie zgadzam, gra zasługuje na szacunek, może nie miał dobrej konkurencji, ale jednak powinien zasłużyć na nasz podziw (I tak jest w ch*j bugów z originem, battlelogiem i ogólnie z grą, ale jest dobra ) Kupić bfa3 dla singla to jak kupić mw3 dla multi. (czyli strasznie źle) Taka ocena całkowicie nie-profesjonalisty : 7.5/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 26 Luty 2012 Gdyby zamiast kampanii wrzucić tryb treningowy z botami to gra nie straciłaby tak wiele a byłaby o niebo lepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 27 Luty 2012 Całkowite odtworzenie Battlefielda 2 we Frostbite 2.0 byłoby dobre ;D (Jako darmowe DLC oczywiście ;d) Pomarzyć można, ale kurde, nic nie przebije tej muzyki z Battlefielda 2... uwielbiam jej słuchać w B2K na Gulf of Oman ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wymek213 0 Napisano 28 Luty 2012 Super Gra warto kupić Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pewoorasy 0 Napisano 28 Luty 2012 Gra, niczego sobie szczerze więcej się po niej spodziewałem, najgorsze jest to, że nie wciąga zabardzo. Ale pomimo to polecam chociaż bardziej mi podszedł mw3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach