jamczyn 0 Napisano 24 Luty 2012 zostalem zbanowany podczas z nalezienia 2 diaxow pod rząd. Nie mam x raya a na pewno nie ryzykowal bym banem poniewaz 20 min wcxesniej kupilem golda na 15 dni. Wyrazam skruche I prosze o unbana. Bardzo polubilem ten serwer Bardzo mi na nim zależy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 24 Luty 2012 To miałeś x-ray, czy nie? 1. Niby nie miałeś x-ray 2.To niby za co wyrażasz skruchę? 3. Podejrzane! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 24 Luty 2012 Byłeś w całkowitej ciemności. Szedłeś tunelem i nagle za jedną ze ścian znalazłeś diaxy. Przyznaj się jeszcze do xray. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 24 Luty 2012 Mógł mieć włączoną Jaskrawość. Wystarczy w ustawieniach ustawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamczyn 0 Napisano 24 Luty 2012 przysiegam ze nie mam x raya mialem ustawiona jaskrawosc w kompie na maksa,a dodatkowo jak juz muwilem nie ryzykowal bym banem po kupnie golda. A wywazam skruche za zawracanie glowy Prosze o unbana i danie odtatniej szansy jamczyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamczyn 0 Napisano 24 Luty 2012 Dostane unbana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 25 Luty 2012 1. Istnieje opcja "Edytuj" 2. Poproszę Maciule o zgodę, chyba że sam to przeczyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamczyn 0 Napisano 25 Luty 2012 dziękuję Pozdrawiam jamczyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 25 Luty 2012 jamczyn patrz 3 posty wyzej co ci kolega mowil... uzywaj ''Edytuj'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamczyn 0 Napisano 26 Luty 2012 Ktos sie zajmuje moja sprawa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba606 4 Napisano 3 Marzec 2012 jamczyn jak nie masz x-rax to nie wyrażaj skruchy a jak masz to wyraź skruche. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 3 Marzec 2012 ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach