Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
-
Podobna zawartość
-
Przez ziomusCZW
Witam od niedawna prowadzę konto na yt , lecz nie mam tła i szukam kogoś kto mi je zrobi oczywiście zapłacę . Na tle ma znajdować się mój skin i zdjęcie z mojego serwera lub coś innego może być związane z moimi filmikami na yt : [url="http://www.youtube.com/user/ziomusCZW"]http://www.youtube.com/user/ziomusCZW[/url] , za tło mogę wysłać Smsa do jakieś gry , przelew , moderator na serwie lub inna oferta jaką od Was dostanę chętnych bardzo proszę o kontakt przez skype : ziomeek951 a najlepiej przez GG - 25739664
Pozdrawiam ziomusCZW
-
Przez DiscoveryII
Siema wszystkim! Chcę podmienić to czarne tło za postacią w widoku ekwipunku na jakieś inne, np. bloki trawy, wysoka trawa, kwiatki itp. Wie ktoś gdzie mógłbym zrobić takie tło (albo niech ktoś mi zrobi, choć myślę, że nikt nie będzie miał ochoty).
-
Otóż mam wersję 1.1 najnowszą zdaje mi się i gdy schodzę w dół mapy przy Bedrock'u (czy jakoś tak) i trochę wyżej gdy zwiedzam jakąś jaskinie albo zbuduje długi tunel albo duże pomieszczenie do gdy do niej/niego wejdę mam ograniczone pole widok tzn. widzę gdzieś na odległość 10 kratek potem mam czarne tło, z ustawieniami już próbowałem mam aktualnie ustawione żeby pokazywało mi się największe pole widoku. Problem tylko w kopalniach w jaskiniach na powierzchni widzę wszystko świetnie i daleko.
Jeśli tak ma być w grze normalnie to sorka za stracenie na mnie czasu.
A i jeszcze zapomniałem wspomnieć że zaczynałem przygodę na Beta 1.7.3 potem miałem 1.9 release 5 a teraz 1.1 na 1.7.3 wszystko działało normalnie.
PS. Sorki za błędy.
Jak by co linki do zdjęć:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi