Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Grozen619

Problem z kontem Minecraft

Pytanie

Grozen619    0
Witam, mam pewien problem dotyczący konta Minecraft. Otóż na stronie minecraft.net zapomniałem hasła do konta. (mój nick/login to Grozen) Pomyślałem, że wyślę nowe hasło na maila i po problemie... lecz tu niespodzianka. Wyskoczył komunikat, że nowe hasło wysłano na maila, lecz ja nie mam zielonego pojęcia na jakiego maila rejestrowałem to konto... tym samym nie wiem gdzie szukać wiadomości z nowym hasłem (przeszukałem, już wszystkie maila i na prawdę nie mam już siły). Moje pytanie brzmi czy jest jakaś możliwość sprawdzenia na jakiego maila było rejestrowane konto o nicku Grozen. Naprawdę bardzo mi zależy na tym koncie i będę bardzo wdzięczny za każda pomoc. Jeśli jest jakiś inny sposób odzyskania mojego konta to proszę o wskazówki. :cool:

P.S: A może jest możliwość zarejestrowania konta na minecraft.net np. Grozen619 a graniem pod nickiem Grozen? Czy jaki Login taki nick w grze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Mofixil    190
Ile ty masz maili że nie pamiętasz?
2. Nie, jaki nick logowania taki nick w grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Grozen619    0
[quote name='Mofixil' timestamp='1329860953' post='48929']
Ile ty masz maili że nie pamiętasz?
2. Nie, jaki nick logowania taki nick w grze.
[/quote]Konto zakładałem dosyć dawno i dlatego nie pamiętam na jakim mailu. -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190
Możesz spróbować pomówić z supportem Mojangu ale nikłe szanse że kiedykolwiek odpowiedzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
Skoro masz oryginała a nie możesz go odpalić to zawsze możesz zciągnąc pirackiego launchera ( do admów: nie namawiam nikogo do piractwa, w końcu ziomek zapłacił więc prosze o nie nabijanie mi warna :P) tylko gorzej z multiplayer, jeśli korzystasz. Możesz zawsze kupić nowego gift codea, ale to bezsensu, jak już napisał Mofixil możesz napisać do mojang, ale odp prawdopodobnie na oczy nie zobaczysz za życia, a spamować ich też nie radze. Ale o ile dobrze pamietam to podczas odzyskiwania hasla pisze ci dokąd jest wysłane hasło, ale mogę się mylić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Grozen619    0
Owszem wyskakuje informacja potwierdzająca, że wysłano wiadomość na maila, ale niestety nie pisze na jakiego maila :mellow:
Gdyby można było sprawdzić na jakim mailu zostało założone konto, to bym je odzyskał :)
A co do pisania do MOJANG, to raczej odpuszczę, bo szkoda mojego czasu skoro i tak nie dostane odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Hmm, to ciężko, a napisać zawsze możesz, zwłaszcza jak masz jakiś dowód zakupu.

Poza tym sprawdź w każdej skrzynce folder spam - może tam jest wiadomość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
Mojang mógłby zatrudnić z kilka osób do jakiejś obsługi klienta, a co do hasła to popróbuj zgadnąc, mc chyba nie ma zabezpieczen na ilośc prób wpisania hasła gorzej jeśli za każdym razem wymyślasz nowe hasło. A spróbować napisać nie zaszkodzi, spróbuj najlepiej przez twittera bo inne formy kontaktu to mojang raczej w 100% olewa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Podobna zawartość

• Przez GRYCu
      Profesjonalna sieć serwerów, czyli polski serwer typu MINEPLEX. Co chciałbym stworzyć? Otóż tak, jak 
      Wspomniałem wcześniej chciałbym stworzyć polski serwer z wieloma trybami,
      typu np;(SkyWars, TnTRun, DragonsEscape, CastleMod itd).

Aktualnie wszystkie miejsca są wolne, a więc wybierz sobie jedną z 4 kategorii i składaj podanie!

Nick:
      Staż w minecraft:
      Kontakt:
      Dodatkowe informacje:
      Status: 

Nick: 
      Staż w minecraft:
      Kontakt:
      Dodatkowe informacje:
      Status: 

GG: 50350377
      PW: na forum (GRYCu)
    • Przez damkor00
      Otóż gdy próboje sie zalogować na www.minecraft.net to wyskakuje mi takie cosik: We currently coś tam costam...
      Przedtem były błedy jakies na przeglądarce! Pomóżcie ktos mi mug zchakowac konto?
      Miałem 2 konto na ww.minecraft.net na potrzeby filmiku jak wpisac gift code
  • Dodaj nową pozycję...