Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Michaell

Serwery "Hamachi"

Rekomendowane odpowiedzi

Michaell    24

Cześć!

Zauważyłem, że na tym forum strasznie tępi się piratów... w tym serwery hamachi. Jest to dosyć nieprzemyślane, bo:

- nie wszystkie serwery hamachi są pirackie,

- niektórzy nie potrafią odblokować portów.

Proponuję zrobić kilku "serwero-sprawdzaczy", którzy by pytali się o nick Minecraft, a potem sprawdzali oryginalność gry ZAŁOŻYCIELA (sprawdzanie graczy jest głupstwem, bo zawsze może dołączyć nowy i zajmuje to pełno czasu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Nie praktyczne, a poza tym każdy pirat może wejść na serwer z dowolnym nickiem - nawet moim i będzie posiadał jego skina. Przynajmniej w teorii bo kiedyś to testowałem na nicku "tester" i działało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KamykPL    0

Ja mam pirata bo czekam na konkurs CTSG gdzie można wygrać premium.

I co bana zaraz tu dostane ??

Czemu wy tak nie lubicie tych co pirata mają ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michaell    24

Nie chodzi o sprawdzanie skina, a o to:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

.

Także też nie będziemy banowali piratów. Nie lubimy ich za to, że posiadają grę ściągniętą NIELEGALNIE, czyli lekceważą jej twórcę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mordownia    1

Ja też proszę o pozwolenie na reklamowanie serwerów offline-mode, ja mam premium, można to udowodnić na serwerze premium. Piractwo jest nie legalne i karalne więc powinno się mu zapobiegać!

Ale serwer offline mode NIE MAJĄ NIC WSPÓLNEGO Z PIRACTWEM! Proszę najpierw spradzić sobie w wikipedi co to jest piractwo! Po pierwsze offline mode jest udostępniony przez autora Minecrafta, a po drugie taki serwer wcale nie udostępnia klienta Minecrafta! Są DARMOW klienty do minecrafta, które są 100% legalne! i też można się z nimi łączyć z serwerem! i to nawet wspiera autor!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
Przeniesione do Archiwum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...